White Hawks vs. Aalborg Pirates 30.12.22 | Page 9

Garth Murray : Vi er blevet meget mere stabile

Aalborg-chefen ser frem til nytårsbragene mod Frederikshavn og glæder sig over , at hans mandskab er inde i en positiv udvikling .
Af Casper Holm
Det er et formstærkt Aalborg Piratesmandskab , der tørner sammen med Frederikshavn to gange mellem jul og nytår .
Aalborgenserne har vundet tre sejre på stribe og ligger aktuelt på en 2 . plads i Metal Ligaen med 57 point for 28 kampe .
Det er to point færre end Herning på 1 . pladsen , som dog har spillet to kampe mere end midtjyderne .
- Vi har rykket os utrolig meget siden starten af oktober . Vi er blevet langt mere stabile og har fundet flere forskellige måder at vinde kampe på . Det er utrolig positivt . White Hawks har været lidt mere svingende , men der er uden tvivl sket en del med holdet . De er blevet mere sammenspillet og har også vundet et par flotte kampe over flere af topholdene . Vi skal derfor have set en masse video og forberedt os grundigt til de to opgør , siger Aalborg-chefen og tilføjer :
- Nytårskampene mod Frederikshavn er et af årets højdepunkter . De seneste par år har det dog været lidt anderledes på grund af corona . Det er heldigvis ovre , og nu ser vi frem til to udsolgte kampe med masser af fight og intens stemning . Vi glæder os helt vildt .
Det seneste møde med White Hawks ligger tilbage i starten af oktober , hvor Aalborg vandt 4-2 på udebane .
Garth Murray fortæller i den forbindelse til PUCKEN , at der skal ses en del video for at blive klar til kampen mod White Hawks .
Det er tilfældet , da der er sket meget med både Aalborg og Frederikshavn , siden de sidst stod over for hinanden .