White Hawks vs. Aalborg Pirates 30.12.22 | Page 3

<

Kim Karlsson : Vi glæder os helt vildt

White Hawks-assistenten ser frem til nytårsbragene mod Aalborg , hvor han forventer hårdt fight og masser af energi .
Af Casper Holm
Frederikshavn White Hawks har holdt en fortjent juleferie efter tre flotte sejre på stribe mod Esbjerg , Herning og Rødovre .
Tirsdag den 27 . december var ferien forbi , og Høgene var atter på isen for at forberede sig til de to kommende nytårsbrag mod Aalborg .
Udfordringen i den forbindelse bliver ifølge White Hawks-assistenten at finde det rette spændingsniveau og gå ydmygt til opgaven .
- Vi glæder os helt vildt til at møde Aalborg , men vi ved også , at det er specielle kampe , som ikke nødvendigvis bliver kønne . Det kommer formentlig til at handle om energi og fight . To elementer , som vi for alt i verden ikke må gå ned på , siger Kim Karlsson til PUKEN .
Der er kampstart mellem Frederikshavn og Aalborg i Nordjyske Bank Arena den 30 . december kl . 19.00 .
Her bliver det ifølge assistenttræner Kim Karlsson afgørende , at frederikshavnerne formår at modstå presset fra Aalborg , som er særdeles godt spillende i øjeblikket .
- Aalborg ser stærke ud og ligger fortjent i toppen af tabellen . Det er efterhånden et stykke tid siden , at vi har mødt hinanden , men jeg synes , vi som hold har udviklet os rigtig meget i den periode .
- Hvis vi formår at bygge videre på de positive takter fra Herning- og Rødovre-kampen , er jeg sikker på , at vi kan byde Aalborg op til dans , forklarer Kim Karlsson , som glæder sig til at opleve den specielle stemning på lægterne .