White Hawks vs. Aalborg Pirates 30.12.22 | Page 12

KAMPENS SPILLERPROFIL

Sebastian Brinkman forlænger med White Hawks

Den 25-årige forward har sat sin underskrift på en etårig kontraktforlængelse med vendelboerne .
Af Casper Holm
Frederikshavn White Hawks serverede kort efter den 24 . december en forsinket julegave til klubbens fans .
Høgene kunne nemlig annoncere , at Sebastian Brinkman har valgt at forlænge sin aftale med et enkelt år , så den nu også gælder for 2023 / 2024-sæsonen .
Forlængelsen vækker glæde hos sportschef , Kasper Kristensen :
- Vi glæder os over at have papir på Sebastian Brinkman frem til afslutningen på næste sæson . Han er en vellidt spiller i truppen , hvor han er en af de rutinerede , trods hans stadig unge alder . Han har allerede prøvet meget i sin karriere , og hans spil har udviklet sig yderligere i den hvide trøje . Sebastian er en dygtig og ishockeyintelligent spiller , der er vigtig for vores hold . Han går forrest , viser den rette attitude og indstilling til hver eneste træning og kamp .
Spørger man Sebastian Brinkman , er forlængelse kommet meget naturlig . Han nyder at være i Frederikshavn og glæder sig over at have fremtiden på plads .
- Jeg har det rigtig godt i Frederikshavn , og glæder mig over den nye kontrakt jeg har indgået med klubben . Det er et spændende projekt vi har gang i , med flere nye unge spillere i truppen , og jeg er rigtig godt tilfreds med at være en del af det . Jeg kan bidrage med min erfaring , og samtidig udvikle mig yderligere som spiller , så jeg er godt tilfreds med , at min fremtid er på plads allerede .
Sebastian Brinkman har spillet i Frederikshavn siden 2020 , hvor han kom til fra Aalborg Pirates .