UPGRADING MANUAL NL | Page 2

ONTDEK ONZE MOGELIJKHEDEN OM JE BAG TE ” UPGRADEN ”

Service bieden en het ontzorgen van onze partners is voor ons zeer belangrijk . Daarom bieden wij u de mogelijkheid om onze producten gepersonaliseerd te bestellen zodat u zich kan bezighouden met de belangen van uw klanten .
Ons Upgraded team zet zich dagelijks in om elk product te personaliseren . Ze denken graag met u mee om tegemoet te komen aan de wensen van uw klant en zo een unieke stijl te creëren .
Hulp nodig met het design ? Wij beschikken over een eigen ontwerpafdeling die de meest trendy en functionele designs voorziet . Zo helpen we uw klant om zich nog meer te onderscheiden met zijn eigen collectie !
Deze brochure is speciaal ontwikkeld als werktool om u nog beter te ondersteunen en de juiste keuzes te maken in samenspraak met uw klant . De prijzen van de blanco tassen zijn steeds terug te vinden in onze standaard prijslijst . Voor de personalisatie werken we graag een gepaste offerte uit . Elk project is tenslotte uniek !
ARTIKELS : Kies uw item ( s ) uit ons groot aanbod van tassen . PERSONALISATIE : Kies één of meerdere technieken uit deze brochure .
ARTWORK : Voorzie ons van de correcte logo ’ s en kleurcodes ( voor prints en design vragen wij om de logo ’ s vectorieel aan te leveren ).
OFFERTE : Wij maken u een overzichtelijke offerte , op maat van het gevraagde project . ORDER : Na goedkeuring van de offerte starten we met het personaliseren van de door u gekozen items .
Wij dragen zorg voor het hele proces , zodat u zich kan focussen op wat écht belangrijk is ; de verkoop !
Please note : all interior and model images in this catalog are licensed to Tg-h AB and may not be used , printed or distributed further without our permission .