Toppoint_Catalog_2021_Joomag | Page 3

Ympäristö :
Ympäristön huomioiminen näkyy Toppointin tuotevalikoimassa . Lähes jokaisesta tuotekategoriasta löydät yrityksellesi myös luontoystävällisemmän vaihtoehdon . Ympäristöystävällisissä tuotteissamme hyödynnämme erilaisia kierrätys- tai biohajoavia materiaaleja .
Laatu :
Tuotteiden korkea laatu on tärkeä ominaisuus valikoiman ostovalintoja tehdessä . Tuotteemme on tarkoin testattu ja ne on hyväksytty kuvastoon vasta , kun kaikista testeistä ja auditoinneista on tullut hyväksyntä ja lupa tuotteiden käyttöönottoon .
Design :
Toteuttaaksemme uniikin kokoelman tuotteita , teemme yhteistyötä useiden huippusuunnittelijoiden kanssa . He ovat mukana alusta asti , piirrustuspöydältä tuotantoon ja valmiiseen tuotteeseen asti .
Painatustekniikat :
Yksi tärkeimmistä ominaisuuksistamme on omata asiantuntemus ja osaaminen painatustekniikoiden suhteen . Olemmekin erikoistuneet yhdeksään erilaiseen painatustekniikkaan , jolloin voimme tarjota laajan , laadukkaan valikoiman tuotteita monipuolisilla painatusmahdollisuuksilla . Pystymme tarjoamaan teille painatuksen yrityksen omalla logolla ja väreillä siirtokuvasta täysiväriseen digiprinttiin .
TOPPOINT VALIKOIMA 2021 Toppointin kuvastossa on laaja ja innovatiivinen kokoelma mainoslahjoja eri toimialojen yritysten tarpeisiin . Valikoimassamme on esillä meille tärkeät arvot , kuten ympäristö , laatu , design ja painatustekniikat . Tähän kuvastoon olemme nostaneet kauden uutuustuotteet sekä myydyimmät mainoslahjat Toppointin laajasta valikoimasta .
Toppoint kuvaston hinnat ovat voimassa 1.2.2021 alkaen . Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin . Mainitut hinnat ovat yksikköhintoja ilmoitetuille määrille . Tarvittaessa hinnan suuremmalle määrälle , kuin kuvastossa on ilmoitettu , ole yhteydessä myyjääsi tai asiakaspalveluun . Hintoihin lisätään alv . Huomioithan että painoteknisistä syistä johtuen , kuvastossa näkyvät tuotevärit saattavat hieman poiketa todellisesta . Suosittelemme tilaamaan mallin oikean värin takaamiseksi .
TOPPOINT MAINOS- JA LIIKELAHJAT 2021 3