Topline_Workbook_AW21 | Page 4

NÄR JOBBEN HÄNGER PÅ BRA LOGISTIK

Utrustningen du bär i arbetet är en väsentlig del av din leverans , din verktygslåda och din logistik . Om du hänger 120 meter över marken , 7 kilometer från närmsta väg och helikoptern som kostar tusentals kronor i timmen är på ingång så har du varken möjlighet , tid eller råd att byta jacka . Att ha rätt verktyg är avgörande . Att ha rätt leverantör blir därför också avgörande .
När det gäller kläder och personligt skydd för alla arbetssituationer så kan vi skapa en lösning för ditt företag som ger dig möjlighet att snabbt fylla på i alla lägen .
Som avtalskund till oss så kan vi ta ansvar för att ha ett buffertlager på kritiska produkter och att du har en garanterad leveranstid från beställningspunkten .

EGEN WEBSHOP

Med en egen onlinelösning hos oss så får du full kontroll men få begränsningar i när och hur du beställer . Sortiment , access , inköpslimits , allt styr du .
Att vi också kan hantera andra delar av ditt företags totala behov , reklamprodukter , skyltar , bildekor , gåvor och julklappar och allt annat som hör branding till , borde inte göra vår leverans till ditt företag sämre .
Företag
Login
4