The Good in You HU | Page 2

A dōTERRA küldetése mindig is az volt , hogy világszerte segítse és erősítse az egyének és a közösségek cselekvőképességét . 2021-ben pedig komolyabb változásokat értünk el , mint valaha .
A mostanra megvalósult , valamint még folyamatban lévő projektek közé tartozik többek között egy új kórház megnyitása Szomáliföld szívében , egy új Cō-Impact Sourcing™-partnerség kialakítása Moldovában , valamint az emberkereskedelem elleni harchoz való hozzájárulásunk erősítése .

VILÁGSZINTEN

Minden egyes nap újabb és újabb életeket változtatunk meg annak köszönhetően , hogy Önök úgy döntenek , velünk együtt törekednek a tisztaságra . Reméljük , hogy a The Good in You kiadványunkban megosztott jó híreink , statisztikáink és történeteink felemelik , és olyan energiákkal töltik fel Önöket , amelyekkel az új esztendőben is sikerül majd felülmúlniuk minden várakozást .
„ Ez a kiadvány a The Good in You ( Az Önökben rejlő jóság ) címet kapta , és számomra mindig olyan megindító az a sok-sok jó , amelyet véghez visznek a közösségeikben . A dōTERRA Healing Hands™ mögött álló emberek együttérzése és elhivatottsága mindannyiunknak reményt ad ; az általunk támogatott sokféle projekt pedig elmondhatatlanul sok ember életére gyakorol erőteljes pozitív hatást . Azzal , hogy a minőséget és az embereket helyezik előtérbe , a Cō-Impact Sourcing™ projektjei egyre erőteljesebben táplálják a tisztaság iránti szenvedélyt a növekedésben lévő régióinkban is .
Szívet melengető számomra a tudat , hogy Önök , a mi dōTERRA-közösségünk , osztoznak velünk a szenvedélyünkön , hogy igazán nagy horderejű változásokat érjünk el . Közös erővel reményt adunk mindazoknak , akik úgy érzik , számukra már nem maradt . Önöknek köszönhetően végre meghallgatásra találnak . Minden egyes cseppel megosztják a történeteiket , és személyes élményeket teremtenek . Ettől olyan más a dōTERRA ; a küldetésünk , hogy jót tegyünk , egyre több embert mozgósít világszerte . Köszönöm , a dōTERRA nevében is , mindannyiuknak a töretlen támogatást . És miközben reményekkel telve igyekszünk jót tenni , tudom , hogy a változások , amelyeket a jövőben viszünk véghez , egyre előrébb és előrébb visznek majd bennünket .” Jared Auger ,
Vice President of dōTERRA Europe
A beszerzési erőfeszítéseink révén támogatott munkahelyek száma :

463,025

Megváltoztatott életek száma összesen

2,977,293

Beszerzés több mint

45 országból

THE GOOD IN YOU