Tervahiihto Sanomat helmi-maaliskuu 2018 | Page 2

tapahtumajohtajan terveiset

Tervahiihto jatkaa kasvuaan

Terveiset talviselta Tervareitiltä ! Olen johtanut Tervahiihtoorganisaatiota toukokuusta 2014 alkaen . Näiden kolmen vuoden aikana on tapahtunut paljon positiivisia asioita . Yksi niistä on reittimuutos , jossa Tervahiihto on ollut mahdollista hiihtää Oulujoen vartta myötäilevää janareittiä pitkin Utajärveltä Ouluun . Toinen asia on maaliintulon saaminen takaisin Raksilaan Ouluhallille ja nyt pesäpallostadionille Poikkimaantien sillan valmistuttua marraskuussa 2016 .
Lisäksi viestinnässä ja yleisesti ottaen tapahtuman markkinoinnissa on otettu isoja harppauksia eteenpäin . Uutta ovat myös SkiExpo ja AfterSkin järjestäminen hiihdon jälkeen Ravintola Voimalassa .
Jani Oravamäki Tervahiihdon johtaja
Seuraa Tervahiihtoa verkossa ja somessa !
www . tervahiihto . fi
Tervahiihto
@ tervahiihto
@ tervahiihto
Tervahiihdon osallistujamäärä on kasvanut uudistusten ja hyvien kokemusten myötä ja tänä vuonna odotamme näkevämme jo 1700 hiihtäjää Tervahiihdossa . Toivotamme tervetulleeksi myös ulkomaiset vieraat – viime vuonna osallistujia oli peräti 11 : stä eri maasta .
Vuoden 2019 Tervahiihto tulee olemaan juhlavuosi , kun Tervahiihto järjestetään 130 . kerran . Juhlavuosisuunnitelmat ovat jo käynnissä ja tapahtuma tulee entisestään kehittymään . Ole minuun yhteydessä jos haluat olla mukana tekemässä juhlavuoden tapahtumaa ensi vuonna .
Tervahiihto Ski Marathon
Tervetuloa viettämään rentoa ja mukavaa hiihtopäivää 3.3 2018 !
# tervahiihto # matkallatervahiihtoon # tervahiihto2018 # iloajaelämyksiä