SønderjyskE vs. Nordsjælland Håndbold Lørdag 12. november 2022 | Page 4

DAGENS KAMP : nordsjælland håndbold

LØRDAG 12 . NOVEMBER 2022 KL . 15.00

Nordsjælland kommer med livsvigtig sejr i bagagen

I tirsdags vandt Nordsjælland Håndbold bundopgøret mod gæsterne fra HC Midtjylland med de sikre cifre 29-20 . Allerede ved pausen førte Nordsjælland med fire mål , og den føring kom aldrig i fare i anden halvleg . Tobias Jørgensen lyste op som Nordsjælland-topscorer med syv mål på otte skud , og så stod Jimmi Andersen i målet en flot kamp med en redningsprocent på 36 .
Med den livsvigtige sejr har de grønblusede på 13-pladsen dermed fem point , mens HC Midtjylland fortsat står noteret for et rundt nul på den kedelige sidsteplads . Sidste sæson , hvor Nordsjælland var oprykkere , blev det til 21 point i grundspillet og en tiendeplads .
Holdet er fortsat relativt ungt , og mange bærende kræfter er de samme , men bare et år ældre . Jimmi Andersen og Frederik Andersson supplerer hinanden godt i målet , og bagspiller Nichlas Hald er igen holdets topscorer . Talentfulde Julius Mørch har imponeret med gode præstationer på stregen garneret med 36 mål som holdets næstflittigste målscorer .

Profil

# 5 julius mørch
Den 20-årige stregspiller skiftede midt i sidste sæson fra Nordsjælland til Skanderborg , og han har sidenhen forlænget aftalen frem til sommeren 2025 . Oprindelig stammer han fra Søborg , og han har også spillet i HIK , så han er altså tilbage i området , hvor det hele startede . Med 105 kg på 204 cm fylder den tidligere U20-landsholdsspiller godt i landskabet . Udover 36 mål i 11 kampe , så har han også tilkæmpet sig 10 straffekast og blokeret syv skud i forsvaret .
Foto : Nordsjælland Håndbold