Stereopluss 1/2024 | Page 66

+ ÅRETS PRODUKTER

» Høyttalere

SPREKE OG DYNAMISKE

Denne høyttalerens beste egenskaper finner du i dens flotte og åpne mellomtone . Den er veldig gjennomsiktig og åpen , noe som gir fantastisk innsikt i lydbildet og i produksjonen , og den har imponerende dynamikk . Dynamikken viser den frem under avspilling av alle typer innspillinger , også på lavt volum , og ikke bare når noen tar 12 meter løpefart og denger løs på en skarptromme med full kraft og med forsterkerens volumknott skrudd til 11 . Kanskje vi kunne kalle det for hverdagsdynamikk ?
Diskanten gjør ingenting og er usynlig i den betydningen at den ikke har noen egen stemme , eller på noen måte dominerer lydbildet . Den tilfører masse luft og gjør det totale lydbildet passelig friskt og åpent .
Audiovector QR5 SE er en svært velspillende , presis og dynamisk høyttaler som gjøre det svært moro å spille musikk . Dynamikken er svært god og sammen med en levende og musikalsk måte å spille musikk , blir totalopplevelsen svært engasjerende og i sine beste øyeblikk er gjengivelsen fullstendig altoppslukende .
PRIS : PRODUSENT : LINK :
Audiovector QR5 SE
Kr . 49 990 . - Audiovector www . audiovector . com
66 Stereo + 1 / 24