Stereo+ stereopluss.no 8/2023 | Page 18

+ REPORTASJE

» Besøk hos Audio Group Denmark
også en betydelig ekstra kostnad på et element som allerede er svært avansert .
Når de spiller hører du umiddelbart at det er noe helt spesielt med en lyd som er utrolig ren , åpen og transparent , men også kjapp , dynamisk og særdeles kontant selv ned i den aller dypeste delen av bassen . Det er åpenbart ikke nødvendig med en 12 eller 15-tommer i bassen for at det skal bli gøy ( selv om vi synes det ser tøft ut ). Lyden fikk Børresen også vist frem på beste måte under hifi-messen i Warsawa , hvor det i et av de største av fotballstadioens VIP-losjer absolutt gjorde inntrykk på publikum , og på enkelte tidspunkter under helgen var totalt umulig å komme inn på , og i hvert fall ikke få tilgang til en sitteplass . De som første satte seg ned ble sittende – lenge .
Prisene på M-høyttalerne er i klassen for « må du spørre om prisen har du ikke råd » og vi snakker rundt 5 millioner for den store M6-høyttaleren , og halvparten for M3 . Hvis jeg hørte riktig .
Vi fikk en lang samtale med Michael Børresen om ting vi er litt ekstra nysgjerrige på . En mer utfyllende versjon av de samtalene vi hadde med Michael er å finne på den 20 minutter lange videoen vi har linket til i slutten av saken . Den ligger selvsagt også på YouTube-kanalen vår .
Michael Børresen om D / A-en i SD 800
Det første jeg vil snakke om er vår SD 880 . Her har vi faktisk smeltet sammen to produkter - en streamer og en DAC . Og grunnen til at vi gjør det er fordi høyoppløselige eller høyoppløselige digitale signaler ikke trives veldig bra utenfor boksen , Det betyr at hvis du vil overføre høyoppløselige data fra ett sted til et annet , må du kanskje gå via en USB , og det betyr at du faktisk må konvertere firkantpulsen du har til USB og deretter tilbake til firkantpulsen slik at du kan gjøre en D / A-konvertering .
De to konverteringene unngår vi helt ved å sette både streamer og DAC i en enhet . De lydmessige fordelene er enorme ved at den soniske « slankingen » av å måtte gjøre denne konverteringen faktisk er ganske stor . Det er en ny type D / A konvertering vi har benyttet , og det gjorde meg veldig glad da vi først begynte å lytte til den , fordi vi lyttet til noen svært gamle filer og plutselig fikk vi denne analoge følelsen av at alt spiller sammen , i stedet for den digitale lydsignaturen som vanligvis høres . Min oppfatning er at A / D-prosessen er blitt veldig , veldig bra , mens D / A-prosessen fortsatt er under utvikling . Vi er ikke helt ferdige med å få hele potensialet ut av den digitale lagrede musikken vi benytter . Selv de tidlige A / D-konverteringene fra 80-tallet har en enorm mengde detaljer og musikalsk informasjon .
Jeg tror det vi gjør utgjør en stor forskjell , og det får det digitale kildematerialet til å høres analogt ut fordi vi i hovedsak behandler det som analogt . Du kan se på det litt som en 16-biters verdi behandlet som en DSD 512 . Det er et enormt høyt potensial for oppløsning , og et enormt potensial for lite støy fordi vi ser på disse tidsintervallene snarere enn de diskrete punktene .
Klasse A Klasse A er når utgangsenhetene ikke switcher .
Mange sier de lager 200 watt klasse AB , men det
De nye elementene til Børresen med chassis av Zirkonium
Elementene lager de selv og for noen prosesser krever ekstrem nøyaktig og kan absolutt ikke lages av roboter
18 Stereo + 8 / 23