Stereo+ stereopluss.no 6/2023 | Page 17

+ HIFI

» Eversolo Master Edition DMP-A6
bruke DMP-A6 direkte mot en ekstern DAC gir ikke den dyreste utgaven noen særlig mening , men jeg mistenker at de fleste kjøper denne likevel .
Innganger og utganger
Det er flere måter å spille av musikk på DMP- 6A . Du kan rippe CD-plater og lagre filene på en innebygget SSD ( ekstra-utstyr ), hente inn et digitalt signal fra en ekstern digital kilde ( optisk , koaksial eller USB-C ). Har du en god ekstern DAC stående allerede er finnes det digitale utganger og vil du kjøre analogt er det både RCA og balanserte XLR-utganger . På baksiden finner du også en HDMI-OUT som støtter både DSD multikanal og D2P – som er PCM multikanal .
I tillegg finner du strømmetjenester som Tidal , Qobuz , Deezer , Spotify , internettradio og Radio Paradise . Eversolo har som de fleste andre også støtte for MQA og det er UPnP-støtte for avspilling av filer via nettverket . I tillegg lar enheten deg installere ytterlige apper fra diverse musikktjenester .
Det låter flott Årsaken til at vi gjerne ville teste Master Editon var for å sjekke ut hvordan produktet oppfører seg
analogt . Det er kanskje ikke der brukerne ender , men jeg vil tro at det kanskje er det de begynner før oppgraderingsspøkelset ubønnhørlig kommer og tar dem . Det er hyggelig å kunne melde fra at den gjør en utmerket analog jobb . Den spiller med akseptabel tyngde og selv om den ikke låter like stort og flott som Ferrum Wandla , som jeg testet samtidig , er den analoge leveransen klart godkjent . Den spiller nøytralt og ganske avslappet , og til prisen er det mer enn tvilsomt om du finner noe som låter like flott . Du hører at den er så vidt litt mattere i klangen enn virkelige dyre enheter , og den mangler noe av den fabelaktige presisjonen i detaljene og i holografien . Innvendingen mot en del kinesiske enheter med samme funksjonalitet som Eversolo , er at de uansett hvor fantastisk de måler kan virker litt slanke og spinkle . Det er ikke tilfelle med DMP A6 . Den har akkurat den nødvendige størrelsen , bredden og tyngden både i den dypere enden av bassen og i den nedre delen av mellomtonen til at lyden oppfattes som ærlig og troverdig .
Diskanten er godt oppløst og ganske så lettflytende , og det høres ut som om Eversolo har funnet en god balanse ned mot mellomtoneområdet . Det
17 Stereo + 6 / 23