Stereo+ stereopluss.no 6/2023 | Page 16

+ HIFI

VELDIG LETT Å LIKE

Eversolo Master Edition DMP-A6 har allerede fått en stor skare av fans over hele verden . Er den like god som sitt rykte ?
Tekst : Håvard Holmedal
» Eversolo Master Edition DMP-A6

16

Eversolo er flott bygget , men det er displayet i front som er enhetens mest sexy utstyrsdetalj . Den ganske store trykkfølsomme skjermen gjør enheten svært enkel å sette opp trådløst , noe som sammen med den raske responsen til elektronikken gjør enheten uvanlig brukervennlig . Som vanlig behøver den en programvareoppdatering før du er skikkelig i gang , men dette er også en enkel og ganske rask prosess . Det er lenge siden jeg har hatt et så kjapt og brukervennlig produkt av denne typen på testbenken . De som er litt ustødige i engelsk kan også glede seg over at norsk tekst kan velges ved oppsett av produktet .

Tilkoblingen til mitt trådløse nettverk gikk helt uten problemer , og det samme med nedlastingen av den oversiktlige Eversolo-appen og påfølgende tilkobling av DMP-A6 til appen . Som jeg også gjorde trådløst . Underveis skiftet jeg frem og tilbake mellom kablet og trådløst , uten at det skapte noe brukerkrøll .
Jeg bruker Roon så ofte jeg kan i testsammenheng , og her oppfører også DMP-A6 seg eksemplarisk – slik det er forventet av alle produkter som er såkalt Roon Ready .
VU-metere Displayet er stort og lettlest , og bør få sin fortjente mengde skryt . Det 6tommer store trykkfølsomme displayet viser imponerende mye informasjon – som også inkluderer cover-art . Du får tydelig informasjon om oppløsningen og format på filen du spiller , og hvilket spor du er på . Kanskje er det en unødvendig funksjon for mange , men jeg er en av de som synes VU-metere er flott og synes at det gir et flott tillegg til brukeropplevelsen . Programvaren er basert på Android 11 - noe som skaper en smule skepsis . Heldigvis har Eversolo koblet seg forbi de innebyggede utfordringene Android har når det gjelder avspilling av lyd .
DMP-A6 er imponerende flott bygget , og kan knapt sammenliknes med noen andre strømmeprodukter i noenlunde samme prisklasse . Kabinettet er stødig og solid , tilkoblingene på baksiden er gode , og vi har allerede nevnt det store displayet i front som etter en tids bruk er fullstendig vanedannende . Akkurat som de litt dyrere enhetene fra HiFi Rose .
Elektronikken på innsiden er også av det imponerende slaget , og vi snakker om to fullbalanserte ESS ES9038Q2M , PCM-oppløsninger opp til 32 / 768 og DSD 512 , 7 valgbare digitale filtre og et signal / støyforhold på 128dB . Utgaven vi tester er « Master Edition », noe som medfører forbedrede Op-amper , en femtosekund klokke , oppgraderte analoge kretsløp på utgangen og selvsagt et skilt med Master Edition i gull på fronten . Har du tenkt å
Stereo + 6 / 23