Stereo+ Stereopluss.no 6/2021 - Page 38

+ HIFI » Bluesound POWERNODE

38 OVERRASKENDE KRAFTFULL SAK

Vi har allerede testet den utmerkede streameren Bluesound Node . Power-utgaven er med innebygget forsterker og viser seg frem som et interessant alternativ til alle som ønsker seg færrest mulig bokser i hylla , og best mulig lyd for pengene .
Tekst : Håvard Holmedal Bilder : Bluesound

Bluesound har allerede markert seg som et rimelig og overraskende velfungerende alternativ til dyrere streaming-komponenter . Vi hadde hørt ryktene om en ny og oppdatert serie med enheter , og hadde kanskje ventet litt djervere designvalg , men er heller ikke direkte skuffet . Designen er funksjonell og definitivt annerledes enn alt annet som du kan treffe på i dette markedet . har innebygget forsterker , og tar man den forsterkerløse enheten Node og legger 3 000 . - kroner ekstra i potten er det kun høyttalere du behøver for å få gode hifi-opplevelser i stua . Men 3 000 . - kroner ? Er det virkelig nok til å få Power Node til å levere det som kreves ?

Du får litt og gir litt
Har en innebygget forsterker som er oppgitt til å yte 2 x 80watt , og den leverer 2 x130Watt dynamisk effekt . Noe som betyr at forsterkere kan strekke seg opp til 130watt i korte øyeblikk . Forsterkeren er en såkalt HybridDigital , og hvor har vi sett denne betegnelsen før ? Jo , hos søstermerket NAD .
HybridDigital er en litt annen måte å si klasse-D på , men det fungerer det også . Bare se på NAD sin egen 300-serie av forsterkere med til dels glimrende lyd til prisen . Og for de tre tusen kronene du betaler for s innebyggede forsterker er det knapt noen grunn til å klage . Mål opp mot prisen er lydkvaliteten av det ekstraordinære slaget . Det
Stereo + 6 / 21