Stereo+ Stereopluss.no 5/2021 - Page 18

+ GADGETS » Burson Audio Conductor 3X Performance 18 AUSTRALSK GODLYD

Det lages utmerket Hi-Fi på den andre siden av kloden , og har du et par gode hodetelefoner er Burson Audio noe å sjekke ut hvis du vil ha bedre lyd i de store klokkene dine .
Tekst : Håvard Holmedal

Burson Audio Conducter 3X Performance er et helt nytt bekjentskap for Stereo +, og er en hodetelefon-forsterker , DAC og forforsterker som aller helst vil brukes til hodetelefoner . Det er ikke noe i veien med å bruke den som forforsterker eller DAC , men det er ikke flust med innganger til all verdens bruk , og bruksområdet blir dermed en smule begrenset .

Skikkelig bygget 3X Performance er en av fire hodetelefonforsterkere fra Burson Audio som strekker seg i pris fra omtrent kr 13 500 . - til nær 25 000 . - . 3X Performance er bygget på den noe rimeligere Performance , og du kan dermed slippe enda litt rimeligere ut av det , men da mister du noe av effekten som skal til for å trekke de aller mest krevende hodetelefonene , og muligheten til å koble til et par balansert modeller .
Det er to analoge utganger . En phono / RCA og en balansert XLR . Det fungerer utmerket å bruke 3X Performance som en forforsterker . Den spiller godt , og har meget lavt støygulv .
Analogdelen er bygget opp som et rent klasse- A-trinn med diskrete komponenter og vi skal gi importør Hi-Fi Klubben rett i at dette låter ganske så luksuriøst .
Skal du koble til hodetelefoner kan det gjøres via 6,3mm stereojack-utgang , men det er først når du benytter den balanserte XLR-hodetelefon-utgangen i front at du virkelig får utnyttet mulighetene som bor i denne enheten . Med balansert tilkobling av hodetelefonene får du to identiske forsterkertrinn per kanal , og dobbelt så høy utgangseffekt . Den er oppgitt til å yte 6 Watt ved 16 Ohm , og 580 mW ved 300 Ohm .
De inngangene du har å velge blant er først og fremst tre digitale innganger . En optisk , en digital coax og en USB-C , men du har også mulighet for å strømme direkte fra mobiltelefonen eller nettbrettet via Bluetooth i versjon 5.0 med aptX HD . Det er for tiden den best lydende Bluetooth-
5 / 21