+ HIFI
» Mola Mola Kula
Du velger bare en annen inngang . Du kan også bruke alle de analoge inngangene til platespillere , og da kan hver og en av de analoge inngangene spesialtilpasses den pickupen du har koblet til den inngangen . Det er rett og slett helt fantastisk fleksibelt .
Noen ankepunkter på fleksibiliteten finnes dog . For det første har den ingen forforsterkerutgang . Det gjør at dersom du har et oppsett og ønsker å bruke subwoofer , er den nødt til å kobles på høyttalerutgangene sammen med kablene til høyttalerne . Det er heller ingen utgang med fast nivå , der man kunne koblet til en hodetelefonforsterker , for de som liker det . Ikke er det vanlig hodetelefonutgang heller . Det er også verdt å merke seg at selv om selve forsterkeren har et nett og elegant utseende , så er ikke dette forsterkeren du setter inni et skap . Skal du gjøre det må du ha mininum 30 cm luft på oversiden og 10 cm luft på alle sidene . Det betyr altså at du trenger et skap med innvendig bredde på 64 cm , dybde på 54 cm og høyde på 41 cm . Bare for Kula-forsterkeren . Ved mindre plass må du montere vifter , skriver Mola Mola i bruksanvisningen . Nå er heldigvis Kula så lekker at det ikke gjør noe å ha den stående øverst på en benk .
Det er nok noen som vil rynke litt på nesen over at forsterkeren kun gir 150 watt per kanal
i 8 Ohm , men jeg synes denne virker kraftigere enn Boulder-forsterkeren jeg hadde med samme utgangseffekt . Kula dobler også til 300 watt ved fire Ohm , og selv om PMC anbefaler mellom 200 og 800 watt til mine MB2 SE-høyttalere , så hadde Kula null problemer med å drive dem . Dog skal det sies at jeg måtte i nærheten av klokka tolv på volumkontrollen når jeg lyttet konsentrert , og helt til klokka tre på volumkontrollen når jeg ville dra på . Har du veldig tungdrevne høyttalere og liker å spille avsindig høyt , så er det sikkert lurt å teste ut Kula før du eventuelt drar visakortet .
52 Stereo + 4 / 21