Stereo+ Stereopluss.no 2/2021 | Page 22

+ HIFI

» Electrocompaniet EC Living TANA SL2 / L2
VI LIKER :
• Mye lyd fra meget kompakte enheter
• Åpent og detaljert
• Stramt og presis
• Enket å sette opp
VI LIKER IKKE :
• Behøver en sub for å fylle store rom
STEREO + MENER : Etter en solid lydmessig oppgradering er dette blitt en veldig bruker og plasseringsvennlig vei til flotte hifiopplevelser i stua .
ikke gjør den feilen å få dette demonstrert i mono . I dette tilfellet er ikke en høyttaler og mono halvparten av opplevelsen , men kun en antydning av potensialet .
Det låter litt på den sammen måten vi kjenner fra andre Electrocompaniet-produkter . Med mye detaljer , men presentert på en måte som det aldri blir for skarpt eller spisst , og med en lettflytende kvalitet det er lett å sette pris på .
Jeg spiller litt Stefan Sundstrøm , og treffer omtrent midt i en musikksjanger som disse høyttalerne spiller med bravur . Stemmen er nær og fargerik , og det er nesten litt magisk at et så stort lydbilde kan lages med så små høyttalere . Samtidig er lydbildet de setter opp godt fokusert og med en tredimensjonalitet jeg ikke helt forventer i denne prisklassen .
Systemet har noen begrensninger , og selv om det har veldig gode egenskaper i bassen , er det målt i forhold til størrelsen . Det er noen begrensninger som kommer frem når jeg spiller spor som ikke bare har betydelige mengder bass , men hvor dette også er en viktig del av musikken . Et eksempel er Pete Belasco og hans Deeper . Det er fortsatt imponerende hva de klarer å få til , men den aller dypeste bassen på akkurat det sporet forblir en hemmelig . Men de spiller likevel ganske fyldig og flott selv om du spiller lavt . Vi snakker nok om en variabel loudness-funksjon som trår til når du spiller lavt .
Konklusjon I 2021 kan brukervennligheten knapt bli bedre enn dette . De er superenkle å sette opp , og appen er blitt intuitiv og lett å bruke . Lyden er engasjerende og på meget høyt nivå , og det er moro å lytte til musikk . Lyden er også blitt klart mer presis , åpen og detaljert siden siste utgave , og hva vel strengt tatt løftet seg opp en hel kvalitetsklasse .
Brukervennlighet
Kvalitetsinntrykk / design
Ytelse / pris
KARAKTERER

8,6

10 8 8

Stereo +

IMPONERENDE Electrocompaniet TANA SL2 / L2
Electrocompaniet TANA SL2 / L2
PRIS :
Kr . 29.900 .- ( samlet )
IMPORTØR :
Electrocompaniet
LINK :
www . electrocompaniet . no
22 Stereo + 2 / 21