Stereo+ Stereopluss.no 1/2021 | Page 78

+ ÅRETS PRODUKTER

» Hodetelefoner

TECHNICS EAH AZ70W

Technics har lang erfaring med å lage sine egne membraner , og

det har de også gjort til sine tidligere hodetelefoner og ørepropper . På innsiden av AZ70 sitter det derfor en stor 10mm driver med en membran som er dekket av graphene . Spørsmålet er alltid om hvordan man kan utvikle så stive membraner som mulig , helt uten at vekten øker . Da er det superlett og supertynne materialet graphene et av de mer eksotiske materialene som benyttes . Graphene kan kuttes så tynt at tykkelsen på materialet kun er ett atom . Da kan man med trygghet si at noe tynnere enn det får du det rett og slett ikke .
Stereo + 04 / 2020 : « Technics AZ70 sitter godt i øret , og er så komfortable som det nesten er mulige å få et par ørepropper også over tid , støyreduksjonen er meget god og på høyde med de beste i prisklassen , og de låter veldig flott . Lyden er nøytral og har en naturlig og ganske avslappet klangkarakter uten å virke kjedelige eller matte . Denne lydkarakteren skinner gjennom uansett hvilke innstillinger du velger å gjøre i appen . Jeg tenker disse øreproppene gir konkurrentene noe å tenke på . Flott lyd og meget god støyreduksjon gir all mulig grunn til å sette disse øverst på ønskelista »

RHA TRUE CONNECT II

Nye RHA True Connect II har fått kraftigere forsterker , men det

er nok ikke hele forklaringen på hvorfor lyden er blitt forbedret . Jeg tenker at ingeniørene også har gjort hva de kan for å justere klangen og balansere lydbildet enda litt bedre .
Der den forrige modellen hadde knappe 5 timer spilletid , og 20 timers strømreserve i ladeboksen , har modell II fått imponerende 9 timers spilletid , og skulle du gå tom for strøm har den flott designede ladeboksen i aluminium en reserve på hele 35 timer .
Stereo + 07 / 2020 : « Jeg likte de forrige modellene , men dette låter klart bedre . Den gode lyden , det flotte lade-etuiet , det gode utvalget av gummitupper og imponerende batterikapasitet gjør disse til et av de aller beste valgene . RHA True Connect II spiller imponerende godt , og sammen med strålende batterikapasitet løfter det disse øreproppene helt til toppen i prisklassen ».
IMPORTØR : LINK :
IMPORTØR : LINK :

2020-2021 ÅRETS PRODUKT

Stereo + TECHNICS EAH AZ70W

Technics EAH AZ70W

2020-2021 ÅRETS PRODUKT

Stereo + RHA TRUE CONNECT II

Technics www . technics . com
RHA True Connect II
Mono AS www . mono . no
78 Stereo + 1 / 21