Stereo+ Stereopluss.no 1/2021 | Page 76

+ ÅRETS PRODUKTER

» Tilbehør

ISOACOUSTICS GAIA

Forskjellene jeg opplever med Gaia er en mer artikulert og

presis lyd som får økt klarhet og gjennomsiktighet . Klangens balanse er upåvirket , men kan lyden kan kanskje oppfattes som litt skarpere i kantene , men uten å bli lysere eller spissere .
Høyttalerne forsvinner fullstendig , fokuset blir skarpere og bedre definert og hver enkelt musiker og instrument blir som spikret fast i lydbildet . Det nesten så man føler at høyttaleren blir tatt ut av likningen , og du i større grad sitter og hører på forsterker og kilde enn det du vanligvis pleier .
Stereo + 03 / 2020 : « I hifi-verdenen er det ikke til å komme fra at vi knapt kommer over produktet som ikke spiller fra bra til fantastisk , og selv temmelig rimelige systemer leverer en lydkvalitet som er på imponerende høyt nivå . Da er det både moro og overraskende at skarve 4 000 kroner kan flytte såpass mye på opplevelsen , gjøre den så mye mer engasjerende og interessant , og etter det jeg kan høre løfte høyttalerne opp en hel kvalitetsklasse . Må absolutt prøves !»
IMPORTØR : LINK :

2020-2021 ÅRETS PRODUKT

Stereo + ISOACOUSTICS GAIA

IsoAcoustics Gaia

ENGLISH ELECTRIC EE 8SWITCH

L-Sound www . lsound . no

Hvordan kan et skarve dataprodukt gi en forskjell på lydkvaliteten ? Vi var skeptiske , men tenkte at det kunne være moro likevel . Virker det ikke er det ikke store greiene å returnere , men skaffer oss litt ny erfaring .

Stereo + 08 / 2020 : « Dette har vært noen interessante dager ! Mest fordi forskjellene etter min mening er såpass tydelig hørbare , men også fordi forskjellene ikke gikk i den retningen jeg trodde eller hadde forventet . Jeg synes den fjerner mer eller mindre av det jeg , i mangel av andre ord , her velger å kalle for knitter og følelsen av knust glass i lydbildet . Kjører du et kablet nettverk hjemme er både prisen og størrelsen på produktet såpass hyggelig at det er veldig enkelt å få testet ut i hjemlige omgivelser – noe du selvsagt alltid bør gjøre med remedier som denne . Vi tror likevel den blir stående .

2020-2021 ÅRETS PRODUKT

Stereo + ENGLISH ELECTRIC EE 8SWITCH

English Electric EE 8switch
IMPORTØR :
Multirom AS
LINK :
www . multirom . no
76 Stereo + 1 / 21