Stereo+ Stereopluss.no 1/2021 | Page 71

+ ÅRETS PRODUKTER

» Nettverkspillere / DAC

MATRIX AUDIO ELEMENT X

Element X er en ekstremt fleksibel digitalkonverter . Den er

nemlig også en forforsterker , hodetelefonforsterker og streamer . Der takler den både Roon og MQA . Selv om det finnes digitalkonvertere som graver fram enda flere detaljer og er enda luftigere oppover , så imponerte denne så voldsomt at jeg kjøpte den . I Stereo + nr . 8-2020 konkluderte jeg med at : « Det finnes en del hifi-freaker som sverger til platespillere fordi de ikke synes digitalt lagret musikk gir den samme lydopplevelsen som en god platespiller . De har neppe hørt Matrix Element X . Den kan frelse selv den ivrigste vinyl-entusiast . Meg selv inkludert .»

2020-2021 ÅRETS PRODUKT

Stereo + MATRIX ELEMENT X

ARCAM ST60

Arcam har etter hvert opparbeidet seg et rykt for å ha en

energisk og engasjerende lyd som er veldig ren , klar og åpen .
Det stemmer godt med karakteren til ST60 . Den er åpen , musikalsk og presis med glimrende oppløsning i et ryddig og meget rent lydbilde slik en god kilde skal . Alt dette gjør den uten å bli for knitrete eller pirkete . Helheten og musikkopplevelsen er heldigvis det aller viktigste .
Stereo + 10 / 2020 : « Arcam ST60 er blitt en veldig interessant streamer i prisklassen under 20k . Den er skikkelig bygget , pen i tøyet og den spiller veldig bra uansett hva du forer den med av lydformater . Kanskje er det noen som vil savne hodetelefon-utgangen for bruk på sene kvelder i godstolen , men ellers er det ikke noe å si på utstyrspakken , fleksibiliteten eller lydkvaliteten . Arcam ST60 tar umiddelbart plassen som en av de meste interessant strømme-spillerne på markedet . Sett den på ønskelista !»
Matrix Audio Element X
IMPORTØR : LINK :
2020-2021

Stereo + ARCAM ST 60

Mala AS www . malaaudio . no

ÅRETS PRODUKT

IMPORTØR : LINK :
Arcam ST60
Audiocenteret AS www . audiocenteret . com
71 Stereo + 1 / 21