Stereo+ Stereopluss.no 1/2021 | Page 62

+ ÅRETS PRODUKTER

NAIM XS 3

Integrert forsterker
» Forsterkere

Naim XS3 er utpreget nøytral , og

henvender seg til de som ønsker seg høy presisjon , masse detaljer og en rytmisk fremdrift som skaper mye underholdning . Den er ikke så opptatt av å kjæle med lyden , eller forsøke å parfymere den litt i romantisk retning . Det overlater Naim til andre .
Forsterkeren har en voldsom innsikt inn i lydbildet , og et skarpt og presist fokus på stemmer og instrumenter .
Stereo + 02 / 2020 : « Dette er en ekte entusiast-forsterker og den skal matches forsiktig og erfarent med annet utstyr for at det virkelig skal spille opp mot sitt aller beste . Et par mindre gulvstående høyttalere , eller kanskje et par highend kompakthøyttalere med høy oppløsning og presisjon vil være en perfekt match .
Naim XS3 spiller klart , detaljert , engasjerende og rørende flott »!

2020-2021 ÅRETS PRODUKT

Stereo + NAIM XS 3

ELECTROCOMPANIET ECI 80D

Integrert forsterker m / bluetooth
Naim XS 3
IMPORTØR :
Multirom AS
LINK :
www . multirom . no

ECI80D spiller åpent og gjennomsiktig , men uten at fokuset ligger på detaljene i lydbildet . Du får en følelse av at helheten er viktigere , og kanskje også større enn de enkelte faktorene , og det gjør lyden lettflytende og ubesværet . Ikke nok til å redde spisse og harde innspillinger , men nok til å skape en opplevelse av at lydbildet har en liten smule varme . Kanskje særlig mot toppen av frekvensområdet .

Stereo + 01 / 2020 : « I kombinasjon med et par fornuftige høyttalere i prisklassen opp mot 20k kan dette bli svært bra og låte veldig musikalsk .
Electrocompaniet har laget en forsterker som er tro mot deres lydideal , og utstyrt den med en bra digitalkonverter , og en til prisen ganske glatt og lettspillende RIAA . Electrocompaniet gir håndfaste bevis på at utmerkede forsterkere både kan designes og produserer i Norge . ECi80D er blitt en veldig vellydende og musikalsk integrert forsterker .
Electrocompaniet ECI 80D
PRODUSENT : LINK :

2020-2021 ÅRETS PRODUKT

Stereo + ELECTROCOMPANIET ECI 80D

Electrocompaniet www . electrocompaniet . no
62 Stereo + 1 / 21