Stereo+ Stereopluss 9/2021 - Page 56

Audiocom AS Stemmane 19 , 4636 Kristiansand Telefon : 928 44 000 Epost : hifi @ audiocom . no

+ HIFI

» Focal Aria K2 906
tvinger lyden på deg , eller på noen måte er slitsom . Heldigvis .
Det tar ikke mange minuttene å høre at Focal har gjort denne høyttaleren enda mer presis , åpen og klar i mellomtonen , og at den har langt mer å gå på rent dynamisk . Den økte klarheten gjør mye for lytteopplevelsen , og kombinert med en forbedret dynamisk og rytmisk presisjon skal det særdeles lite til før høyrefoten setter seg selv i arbeid og tramper lystig i vei i takt med musikken . Det er nesten som om man mistenker at ingeniørene hos søsterselskapet Naim har hatt et ord med i laget , og inspirert Focal til å tenk nytt .
Den økte klarheten i mellomtonen gjør også at den skjøter enda bedre sammen med diskanten som her fremstår som både svært luftig og svært detaljert , og det uten å stikke seg frem på noe vis .
Bassen i høyttaleren er ikke dypere enn i originalmodellen , men den er nok hakket mer presis helt i bunnen . Den er uansett akkurat passe dyp og former bassen på en måte som gjør at du hører alt , men selvsagt uten det volumet og den størrelsen du får fra større , eller flere basselementer .
Plassert fornuftig åpner også selve lydbildet seg ytterligere opp , og gir solid oversikt over lytte- eller opptaksrommet .

Lydkvalitet

Byggekvalitet

Solid ytelse kontra pris

Audiocom AS Stemmane 19 , 4636 Kristiansand Telefon : 928 44 000 Epost : hifi @ audiocom . no

56 Stereo + 9 / 21