Stereo+ Stereopluss 6/2018 | Page 34

Hifi » Marantz PM-10
VI LIKER :
• Fantastisk byggekvalitet
• Bra riaa-trinn og hodetelefonforsterker
• Gnistrende god lyd når du drar på litt
VI LIKER IKKE :
• Litt avrundet og snill på lavt og middels lydnivå
• Manger litt detaljer i den dypeste bassen
• Ingen innebygget digitalkonverter frem , og det smekker og smeller slik man forventer av en forsterker i denne klassen .
Den har kanskje ikke verdens best artikulerte dypbass , men også her blir det langt bedre når man får skrudd opp volumet litt . Det er nesten litt sånn at du får to forsterkere i én . Den første er behagelig å deilig å høre på når du må ta hensyn til de rundt deg , men villdyret ligger bare og venter til du har huset for deg selv . Da blir dette virkelig morsomt .
Det er også verdt å merke seg at lydkvaliteten endrer seg avhengig av hvilken inngangskilde du velger å benytte . Siden PM-10 er fullbalansert , kommer det nok ikke som noen overraskelse at lyden er aller best via XLR-inngangene . Jeg har også lyst til å skryte av lyden fra den innebygde platespillerforsterkeren . Den er det faktisk ingen grunn til å skamme seg over , og LP-spilling på Bergmann Galder med Ortofon Windfeld Ti var virkelig bra . På de ubalanserte inngangene er det derimot enda litt snillere og rundere enn via balansert drift , så du bør nok prioritere sistnevnte .
Konklusjon
Ikke bare får du en forforsterker og to effektforsterkere i en boks , du får også to forsterkere lydmessig . En behagelig og deilig forsterker når du spiller på lavt eller middels lydnivå , men som åpner seg opp og klinker til med glimrende dynamikk når du skrur opp volumet .
STEREO + MENER : Den lydmessige gullgryta i enden av regnbuen finner du ved å å skru opp lyden .
Brukervennlighet / fleksibilitet
Kvalitetsinntrykk / design
Lydkvalitet / pris
KARAKTERER
Marantz PM-10

8 10 8

Stereo

stereopluss . no

+

Marantz PM-10
PRIS :
Kr . 79.900 , -
IMPORTØR :
Neby Hifi Concept
LINK :
www . neby . no
34 Stereo + 6 / 18