Stereo+ Stereopluss 5/2023 | Page 4

Tegn gratis Stereo + abonnement her !

Hektisk periode

Vi har hatt en utrolig mengde produkter innom redaksjonen den siste måneden , og har testet et stort antall produkter . Noen av disse har vi ikke skrevet om , og komme kanskje ikke til å gjøre det , heller .
I magasinet vårt får vi statistikk på blant annet hvor mange som har lest hver eneste side , hvor lenge de har lest og hvor mange det er som klikker seg videre . Det som er åpenbart er at leserne våre først og fremst ønsker å lese om produkter som skaper interesse og som de selv kanskje ønsker å sette på listen over produkter de ønsker demo på , eller kanskje til og med vil sette direkte på innkjøpslista .
Det er like åpenbart at produkter som gjør det middels bra til enda mindre bra i våre tester elegant blir hoppet over når leserne går gjennom bladet . Uinteressante hifi-produkter er det få eller ingen om gidder å lese om , og det øker ikke akkurat vår motivasjon for å publisere artikler om produktene vi kun er måtelig fornøyde med .
Det antallet produkter vi har vært igjennom denne gangen er som sagt høyt , og produktene som har fått plass mellom våre digitale « permer » i denne utgaven , må nesten ses på som et « best of » av alle produktene vi
Håvard Holmedal ansvarlig redaktør
har pakket opp og vurdert nå rett før sommeren . Det var ikke helt planlagt , men det ble slik likevel , for det er heldigvis mye bra som kommer vår vei , og som er med på å skape mye moro underveis mot en ubønnhørlig deadline for årets sommernummer .
Årets EISA-Awards Sommeren kommer også til å delvis handle om å avslutte prosessen med å kåre årets EISA-priser , og få i land den endelige avstemningen som skjer nå i juli . Årets EISA-priser vil som vanlig bli publisert rett over midnatt 15 . august på våre nettsider www . stereopluss . no
Det blir ny messe !
Til alle som lurer eller ikke har fått det med seg . Det blir et nytt Oslo HiFi Show på Scandic Asker Hotell i mars neste år . Hold av helgen 16 . -17 . mars allerede nå ! Mer informasjon kommer på www . oslohifishow . no når vi kommer over sommeren .
God sommer !
Håvard Holmedal
HÅVARD HOLMEDAL
( Ansvarlig redaktør ) Håvard har holdt på med lyd og musikk nesten så lenge han kan huske . Hans første forsterker og høyttalere var hjemmebygget , og siden den gangen har han vært hektet på lyd . Han er på evig jakt etter høyttalere og elektronikk som kan fungere like godt både til musikk og i hjemmekinoen .
ROY ERVIN SOLSTAD
Er både utdannet lærer og journalist , og jobber til daglig som journalist i LO Media . Roy har vært frilanser for hjemmekino og Watt siden 2007 , og før det for Fidelity og audiophile . no . Roy nyter musikk best i to kanaler enten formatet er streaming , CD eller vinyl . I tillegg spiller Roy gitar og synger .
STÅLE WINTERKJÆR
Ståle har vært i media en evighet , nærradio , avis og nå jobber han i redaksjonen til TV 2 Hjelper deg . Ståle er glad i bass , liker musikk som har godt med bass , og det gjenspeiler seg også i systemet hjemme . Er veldig glad i musikk , og nesten like glad i film i hjemmekinoen .
TOM R . MEHLUM
Tom er utdannet markedsfører og IT-ingeniør . Han har jobbet med salg og markedsføring i store norske bedrifter innen media , IT og telekom . Tom var veldig tidlig ute med å ta i bruk digitale- og sosiale medier og bygget en solid erfaring på dette området , både som bruker og markedsfører . I tillegg er Tom både hifi- og hjemmekinoetusiast .
STEREO + ER GRATIS ! stereopluss . no
facebook . com / stereopluss

Tegn gratis Stereo + abonnement her !

@ stereopluss @ stereopluss