Stereo+ Stereopluss 1/2022 - Page 66

+ ÅRETS PRODUKTER

» Høyttalere

HØRES UT SOM ET STØRRE OG DYRERE SYSTEM

Denne pakken er priset til fornuftige 15k og da er det eneste du behøver noen kabler , og kanskje et par avkoblende føtter under subwooferen . En passende forsterker til 1961 bookshelf kan nesten være hva som helst som klarer å levere opp mot 100 ærlige watt til satellittene .

Lydbildet er herlig åpent og stort , og selv om detaljene forblir litt mattere enn på virkelige dyrere høyttalere , er det all mulig grunn til å bli imponert over nivået Arendal Sound har truffet .
Har du begrensede muligheter til å hente inn et par større gulvstående høyttalere , eller kanskje har forsøkt akkurat det og ikke helt fått det til , kan en 2.1-pakke som dette være løsningen . Vi er helt ute av stand til å forstå hvorfor hifi-standarden er et par gulvstående høyttalere , når et par kompakte høyttalere med en subwoofer kan låte så til de grader glimrende . Et strålende eksempel på akkurat det er 1961 Bookshelf og Subwoofer 1S .
Arendal Sound leverer med 1961 Bookshelf og Subwoofer 1S et 2.1-oppsett som både er musikalsk givende , engasjerende og moro !
IMPORTØR : LINK :

PRESISJONSINSTRUMENTER

805 D4 klarer å tilføre energi på de riktige stedene , hente frem det som er av dynamikk og presentere det på en troverdig og levende måte med instrumenter og stemmer spikret solid fast og imponerende presist fokusert i lydbildet . Bassen har overraskende mye vekt og det er kun på enkelte spor at det er noe særlig å bry seg om . For det du får i stedet er en veldig snerten og dynamisk mellombass som i mange tilfeller kompenserer for det som mangler . Men i rom som gir deg litt ekstra hjelp kan du få et lydbilde du knapt tror er mulig .

Nye Bowers and Wilkins 805 D4 er en superpresis , livlig og meget engasjerende highend-høyttaler . En gulvstående høyttalere i omtrent samme prisklasse kan kanskje være litt mer allsidig og enklere å få til , men du skal langt opp i pris for å få en gulvstående høyttaler med de samme kvalitetene som 805 D4 fra omtrent 50Hz og oppover .
Forsøk disse høyttalerne i et rom på 15-20m2 så vil nok haka kjapt ramle ned på brystkassa .
Arendal 1961 2.1 system
Bowers & Wilkins 805 D4
IMPORTØR : LINK :
Arendal Sound www . arendalsound . no
HiFi Klubben www . hifiklubben . no
66 Stereo + 1 / 22