Stereo+ Stereopluss 1/2022 | Page 58

+ ÅRETS PRODUKTER

» Forsterkere

VELDIG BRA KONTROLL

Lyden er bra , nøytral og presis og det er ikke noen som stikker seg spesielt ut i lydbildet , og heller ikke diskanten - som var mye av kritikken mot klasse D-forsterkerne da de for alvor begynte å dukke opp . Men forsterkerne setter ikke opp lydbilder som er varme , myke og innsmigrende . Det du får ut er ærlig og usminket , men samtidig totalt ufarget og nøytralt på alle høyttalerne jeg hadde tilgjengelig

Oppover i mellomtonen og diskanten er presisjonen høy , den behandler transienter med imponerende kjapphet , og den er har et åpent , romslig og dypt lydbilde med fin holografi . I tillegg er dynamikken , selv i musikkens mest krevende partier , glimrende .
For å få det maksimale ut av disse forsterkerne bør du kjøpe en passende forforsterker . Det er ingen grunn til å tro at du kan koble til en billig elektronikk-boks på A2-400 og tro det fungerer , eller at den ikke blir brutalt avslørt av XTZ .
Det er heller ingen grunn til å tro at A2-400 på grunn av sin høye effekt kun bør brukes til å spille høyt , eller blir rå og uslepen . Det er den ikke . Den er like stram og presis på lave volum , og vil tilføre kvaliteter til nesten ethvert tenkelig hifi-system i noenlunde proporsjonal prisklasse . Den er absolutt verdt å teste hvis du opplever at anlegget ditt mangler trykk eller spiller litt tamt og ubesluttsomt . XTZ Edge A2 400 spiller med masse overskudd , og er stram , presis og effektiv , og er perfekt til å riste liv i musikk og filmopplevelsen .
XTZ EDGE A2-400
IMPORTØR :
Surround . no
LINK :
www . surround . no

ENDA ET KNEPP BEDRE

Sammenhengen mellom de enkelte kanalene har alltid vært god hos Yamaha-receiverne , men dette spiller veldig kinoriktig , homogent og god integrert slik at filmlyden blir en opplevelse , og gir deg alt fra gåsehud til lammende redsel og ren og skjær frykt . Hjemmekinoen er virkelig på sitt beste når den engasjerer og tar deg med på en følelsesmessig rundtur . For å komme dit kreves det et nivå av troverdighet som bare de beste receiverne kan trylle frem . Den viktige dialogen er skarpt fokusert i senter , og står også meget godt frem i lydbildet nesten uansett hvor mye styr og leven det er i de andre kanalene , eller hvor massivt musikksporet er i frontkanalene .

At det går an å pakke inn så mye godlyd , så mye utstyr og så mange høyttalerkanaler i en enkelt enhet , er som vanlig imponerende , men Yamaha løfter den totale hjemmekino-opplevelsen til enda et høyere nivå med RX-A8A , og leverer en meget velutstyrt receiver med lyd som både engasjerer og imponerer .
Yamaha RX-A8A
IMPORTØR :
Yamaha
LINK :
www . yamaha . no
58 Stereo + 1 / 22