Selected_Bags_2021_Joomag | Page 2

SELECTED BAGS 2021
Tyylikäs laukku tai käytännöllinen reppu on sekä muodikas , että hyödyllinen ja toimii kaiken pituisilla matkoilla . Selected bags -kuvastosta löydät laajan valikoiman laukkuja eri hintaluokissa useilta eri tuotemerkeiltä , kuten esimerkiksi Derby of Sweden , James Harvest Sportswear tai Lord Nelsonilta . Valikoimassamme on käytännöllisiä ja tilavia laukkuja sekä kaiken kokoisia kasseja . Valitse reput , urheilukassit , viikonloppulaukut ja toilettilaukut . Tuotteemme ovat kestäviä , ajattomia ja tyylikkäitä yksityiskohtia myöden . Useat lokerot , taskut tai vahvistetut hihnat tekevät laukkujen käytöstä miellyttävää . Tutustu laajaan laukkuvalikoimaamme ja tilaa omat suosikkisi .
EETTISYYTTÄ JA YMPÄRISTÖÄ VAALIEN
Kestävän kehityksen turvaaminen asettaa maailmalle monia suuria taloudellisia , sosiaalisia ja ekologisia haasteita . Kaikkien on otettava vastuu toimintamme maailmanlaajuisista vaikutuksista niin , että voimme vastata tämän päivän tarpeisiin vaarantamatta tulevaisuutta . Sinäkin voit vaikuttaa .
Kuvastotuotteidemme tavarantoimittaja New Wave Group on sitoutunut jo varhain kestävän kehityksen toimintaperiaatteisiin , jo kauan ennen nykyisiä hankkeita ja periaatteita . Meille on erittäin tärkeää , että tuotteet ovat valmistettu noudattaen kestävän kehityksen periaatteita inhimillisissä olosuhteissa . Tänä päivänä New Wave Groupin tuotekehitystä , valmistusta ja kuljetuksia ohjaavat useat eettisyyttä ja ympäristöä vaalivat kansainväliset ohjelmat . Yhteistyön tavoitteena on varmistaa , että yrityksille ja kuluttajille tarjotut tuotteet valmistetaan sosiaalisesti ja eettisesti hyväksytyissä olosuhteissa . Tunnettujen sertifikaattien avulla haluamme auttaa asiakkaita tekemään valveutuneita ostopäätöksiä .
Valitsemalla tämän kuvaston tuotteita tuet samalla kestävän kehityksen edistämistä .
SE 14-218 Swerea IVF
Tested for harmful substances www . oeko-tex . com / standard100
2