Sagaform Syksy / Talvi 2021 | Page 124

Pohjolan luonto
Historiamme on meille tärkeä . Se muovaa sitä , miten suhtaudumme muotoiluun ja designiin sekä tuotteiden sisältöön . Vakinme on saanut inspiraatiota Pohjolan luonnosta , pimeyden ja valon välisestä kontrastista . Sieltä on peräisin myös arvopohjamme , joka on kuin suojeleva käsi metsien ja maan yllä . Meille on sen vuoksi itsestään selvää minimoida tuotantomme ympäristövaikutukset ja pyrkiä tuottamaan luonnollisia ja ekologisia etuja . Lähituotanto on tällöin ainoa oikea valinta . Kaikki tuotteet on valmistettu Göteborgin lähistöllä Ruotsin länsirannikolla . Olemme erittäin ylpeitä kaikista tuotteistamme ja niissä käytetyistä aineksista .
Yksinkertaisuus
Meille on tärkeää , että konseptimme on helposti ymmärrettävissä , omaksuttavissa ja jaettavissa . Vakinme-tuotteiden tuoksut , sisältö , omaleimainen ilme ja pakkaukset puhuvat puolestaan . Tuoteperheen perustana on sen vuoksi vain kolme mallistoa ja kolme ainulaatuista tuoksua : Daggmossa , Björktuva ja Åkermynta . Jokainen niistä yhdistetään malliston brändiväreihin , jotka ovat musta , harmaa ja valkoinen . Tästä on muotoutunut konseptimme 1,2,3 . Mikään asia ei saa olla vaikeammin ymmärrettävissä ja omaksuttavissa kuin että se voidaan kuvata kolmessa vaiheessa .
Tietoisesti & luonnollisesti lähellä sinua
Vakinme on inspiroiva tapa ilmentää luonnollisten ruotsalaisten kodin- ja ihonhoitotuotteiden raakaaineita sekä virkistäviä ja rauhoittavia tuoksuja , jotka on sekoitettu luontoa ja ympäristöä kunnioittaen , toivomme voivamme luoda hyvänolontunnetta ja ajatonta tietoisuutta .
126