Sagaform Syksy / Talvi 2021 | Page 120

Tietoisen yksinkertaista 1 , 2 , 3
Uskomme , että tietoisten valintojen tekemisessä kaikkein tärkeimpiä ovat arjen pienet asiat , ja juuri niitä on usein helppo muuttaa . Pienet asiat , joihin voit vaikuttaa ja joista voit päättää useita kertoja viikossa , voivat tehdä suurimman eron . Tietoisuus ja yksinkertaisuus ovat kaksi sanaa , jotka usein kuuluvat yhteen . Nämä kaksi sanaa ovat myös ohjanneet Vakinme-malliston suunnittelua . Haluamme oikeiden valintojen tekemisen olevan helppoa . Haluamme auttaa asiakkaitamme tekemään arjessaan pieniä yksinkertaisia valintoja kestävän ja tietoisen elämän edistämiseksi .
Hyvien valintojen helpottamiseksi ja ymmärtämiseksi jaoimme Vakinme-malliston kolmeen osaan . Aloitamme kuvailemalla Vakinmen kolme peruspilaria : Pohjolan luonto , yksinkertaisuus sekä tietoisesti & luonnollisesti lähellä sinua . Vakinme-tuoteperheen perustana on kolme mallistoa ja kolme ainutlaatuista tuoksua : Daggmossa , Björktuva ja Åkermynta , joilla jokaisella on oma brändivärinsä : musta , harmaa tai valkoinen .
Kaikki tuotteet on lisäksi jaettu kolmeen kategoriaan : keho , kasvot ja koti . Kaikki Vakinmemallistossa on siis yhtä yksinkertaista kuin 1,2,3 .
122