Run Denmark Maj 2015 #5 | Page 72

nærmede mig tårnet, faldt mørket på og lyset blev tændt på Eiffeltårnet. Det så flot ud på afstand, og jeg begyndte at tænke på opløbet, som ville være på trapperne i tårnet. Jeg var kommet i tvivl om, om vi skulle løbe til 1. eller 2. etage, så da jeg løb ind under tårnet og hen til trapperne, turde jeg ikke løbe alt for hurtigt op. Det viste sig at målet var på 1. etage, men det var fint nok, da jeg godt kunne mærke de små 80 km i benene. Tiden blev 7 timer og 32 min, hvilket rakte til en 81. plads. Efter løbet var der en buffet med mad og drikke. Der manglede ikke noget. Alt i alt var det en fantastisk tur som jeg Med små 10 km igen løbes der ned mod varmt kan anbefale. Måske den hardcore Seinen, floden som løber trailløber vil synes at der er lige lovlig igennem Paris. Den løb vi så langs med, det sidste stykke vej mod Eiffeltårnet, som meget asfalt. Men som et ultraløb, så er det virkelig godt arrangeret. var vores målstreg. Efterhånden som jeg mellem. Så er der lang vej til 80 km. Omkring 40 km. kom der et lille hul mellem Frederik og mig på en bakke. Han var godt løbende og jeg tænkte at det var en fin måde at skilles på. Jeg satte farten lidt ned og løb så i stedet med lidt overskud, og kunne i stedet nyde lidt mere af naturen på ruten. Det er nok ikke den flotteste rute, men meget sjovt at være så tæt på en storby, og så alligevel finde en fin natur. Depoterne fungerede også godt. Der var 4 stk. på ruten og det var passende. Fakta om løbet. Løbet har flere forskellige distancer, 18, 30, 50 og 80 km. og i år havde man også lavet et vertikal løb, som blev løbet fredag aften med ca. 75 løbere. Løbet er en del af en serie, som også indbefatter løb i Oslo og Bruxelles. www.traildeparis.com