Run Denmark Maj 2015 #5 | Page 44

Du har lige løbet dit maraton num- under 3 timer. mer 100 under 3 timer, og har kun Godt spørgsmål, men det sværeste haft 2 over 3 timer...hvornår fik du eller hårdeste har helt klart været at ideen at du kunne løbe 100 maraton være med i toppen og vinde danske løb under 3 timer. mesterskaber. Det var en meget hårJeg fik ideen for ca. 10 år siden, hvor dere træning, der skulle til for at løbe jeg havde løbet ca. 80 under 3 timer. stærkt, men samtidig gav det også en Jeg blev spurgt ved et 10 km løb, hvor masse oplevelser, der modsvarede mange jeg havde løbet under 3 timdet hårde arbejde for at være med. er, idet den pågældende havde løbet Det sværeste for at nå de 100 under 63 og ikke ville komme under 3 timer 3 timer har været at holde sig fri for mere på grund af alder. skader på grund af alderen. Min alder Jeg tænkte, at det da kunne være et har også gjort, at jeg ikke kan holde til godt mål at nå 100 den hårde interval “Tre mænd med under 3 timer som træning pistol tvang mig ind som tidligere. I periden første i hvert fald i DK. Samtidig i en skov, klædte mig oder har jeg forsøgt ville det være en dette, men har af og tog løbeuret” god motivationsfaknæsten omgående tor for at fortsætte fået en skade og med træningen. Jeg droslet ned igen. ville dog ikke forcere noget med for mange marathon om året, så stille og Har du et favorit løb du husker mere roligt byggede jeg 2-3 marathon under end andre? og en dårlig oplevelse 3 timer på om året. du husker tydligt? Der er mange minder, men sejre i KuaDu har også været med i toppen af la Lumpur i 1989 og Copenhagen 1996 dansk maraton løb, og blandt andet samt 2. Plads i Bangkok i 1994 står vundet 3 danske mesterskaber - når tydeligst samt PR i London i 1987 du kigger tilbage - hvad har været 2,17,35. Jeg havde en dårlig oplevelse i sværest, at vinde danske mesterBoston i 2013 (3,13), hvor jeg måtte i skaber, eller at løber under 3 timer behandling for en dårlig hofte på ruten over 30 år efter første gang du løb og i mål. Selve løbet var velorganiseret,