Rotari Magazin Rotary magazin - svibanj, lipanj 2016 | Page 2

UVODNIK
Drage rotarijanke , dragi rotarijanci ,
Vrijeme je za čitanje novog broja hrvatskog ROTARY MAGAZINA .
Svom kraju približila se rotarijanska godina 2015 / 2016 . U drugoj polovici ove godine zbilo se toliko zanimljivih i inspirativnih događaja u našim klubovima i u Distriktu koji su zaslužili biti predstavljeni u ovom izdanju našeg Magazina .
Nadam se da ćete u njemu pronaći sadržaje koji će pobuditi Vaše zanimanje , bez obzira da li ste u njima osobno sudjelovali ili ste ih samo pratili kroz razne vijesti koje su do vas dopirale .
Bogatstvo događaja , sadržajnost i uspjesi humanitarnih aktivnosti , velika postignuća klubova , brojne nagrade koje su nam pristigle iz Rotary Internationala , sudjelovanje naših klubova i pojedinih članova u međunarodnim aktivnostima i projektima , Konvencija Rotary Internationala , obilježavanje 25 . obljetnice ponovnog osnivanja rotarija u Hrvatskoj i brojni drugi događaje našli su mjesto u ovom broju .
Uživajte u čitanju i prisjećanju na protekle događaje . A novi dolaze i pristižu . Rotarijanstvo u Hrvatskoj je u velikom usponu . Neka i dalje ide tim tijekom . To nam jamči i u budućnosti bogat rotarijanski život koji su autori pokušali prikazati .
Ujedno koristim prigodu zahvaliti se svima vama koji ste doprinosili zanimljivim sadržajima , a urednici i članovima Odbora za odnose s javnošću iskreno hvala na velikom trudu u stvaranju i prenošenju informacija tijekom cijele godine .
Srdačni pozdravi ,
Marijan Bulat , Distrikt guverner D – 1913 ,
2015 / 2016 .
Impressum
Izdavač : Hrvatski rotary savez – Distrikt 1913 - Hrvatska , Praška 2 , 10000 Zagreb Glavni urednik : Sunčica Bulat Wuersching Dizajn i priprema : prographics . hr
ZAHVALJUJEMO SE SVIM KLUBOVIMA KOJI SU S NAMA PODIJELILI DETALJE SVOJIH VRIJEDNIH AKCIJA I SOCIJALNIH PROGRAMA . POZIVAMO SVE ROTARIJANCE , KLUBOVE I ODBORE DA SVOJIM PRILOZIMA OBOGATE I BUDUĆA IZDANJA NAŠEG ROTARY MAGAZINA .
2 | ROTARY MAGAZIN | DISTRIKT 1913 | LIPANJ 2016 .