« Είναι δύσκολο να κρίνεις τις απόψεις του ευρύ κοινού από μεμονωμένα δημοσιεύματα , και καθώς δεν γνωρίζω κάποια αντίστοιχη δημοσκόπηση , δεν μπορώ να πω κατά πόσο υπήρχαν γενικευμένες επιφυλάξεις για τη συνεργασία μας » . Η ιστοσελίδα φρόντισε πάντως να απαντήσει σε ερωτήσεις και να πληροφορήσει τους αναγνώστες σχετικά με αυτήν την συνεργασία της , « Ως βάση στην αναστάτωση του 2019 , προσωπικά είδα πολιτικές φοβίες , καθώς λίγο πριν , είχε συμπέσει μια κατάρριψή μας για μια αναξιόπιστη δημοσκόπηση . Ως αποτέλεσμα , είδαμε σειρά από ανακριβών έως συκοφαντικών δημοσιευμάτων με πηγή τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο , και έπειτα , μέχρι και τις διευθύνσεις των σπιτιών μας σε εφημερίδα ».
Η πανδημία αποτέλεσε μια τεράστια πρόκληση , για ανθρώπους , θεσμούς , οργανισμούς και τελικά για την λειτουργία των κοινωνιών σε παγκόσμιο επίπεδο . Πέραν από τον πόλεμο απέναντι στον ιό , κληθήκαμε να δώσουμε και πολλές άλλες μάχες , μια από αυτές ήταν και αυτή ενάντια στην παραπληροφόρηση . « Σε προσωπικό επίπεδο , που εστίασα όσο μπορούσα στο θέμα , ένιωσα ότι κάθε έτος πανδημίας , αντιστοιχούσε σε τουλάχιστον τρία έτη της εμπειρίας μου στην προπανδημική εποχή ».
Σήμερα , όπως μας λέει ο Ανδρόνικος « Καθώς η COVID- 19 και τα εμβόλιά της είναι πλέον από τα καλύτερα μελετημένα στην ιστορία , η πιο κρίσιμη φάση της πανδημίας φαίνεται να πέρασε , και το ενδιαφέρον του κοινού μετατοπίζεται σε άλλα ζητήματα , όπως η Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία ».