prometalli 2/2022 | Page 47

SÄHKÖINEN TYÖSTÖKIINNITYS

JUKO ALT

UUSI KOTIMAINEN LED VALAISIN HAASTAVIIN TEOLLISUUSKOHTEISIIN
Valaisimen pitkäikäisyys ja lämmönhallinta tuotekehityksemme pääfokuksessa . Kehityksessä olemme panostaneet LEDien maksimaaliseen käyttöikään ja luotettavuuteen . ATEX Tuotteen pohjalta kehitetty raskaan teollisuuden LED valaisin .
Erinomaiset komponentit – Erittäin laadukas – Optimoitu lämmönhallinta
Hyötysuhde 185 - 190 lm / W Käyttölämpötila-alue -40 ° C ... + 90 ° C Valontuotto 4820 - 18 424 lm
TÄYDELLINEN VALAISIN TEOLLISUUSKOHTEESEESI !
JUKOLUX OY on suomalainen ATEX valaisinvalmistaja . Olemme erikoistuneet ATEX ja haastavien teollisuuskohteiden valaistusratkaisuihin .
Ota myyntiimme yhteyttä ja tutustu www . jukolux . com
Rainer Rönnback rainer . ronnback @ jukolux . fi + 358 44 985 2797
Ismo Aukee ismo . aukee @ jukolux . fi + 358 500 469 204
ILMOITUS
alt-ad . indd 1 29.4.2022 9.11

SÄHKÖINEN TYÖSTÖKIINNITYS

OK-VISE Oy lanseeraa uuden sähköisen kiinnittimen toukokuussa . Kyseessä on modulaarinen tuoteperhe , joka ensi vaiheessa , on helpointa yhdistää yleiskäyttöiseen Multi-Rail tuoteperheeseen .
Tuotteen avulla voidaan toteuttaa automaattinen kiinnitys robottilatauksessa . Verrattuna hydraulisiin kiinnityksiin sovellukset ovat yksinkertaisia ja turvallisia toteuttaa . Erikoisasiantuntijoita ei tarvita , ja kaikille systeemiintegraattoreille kiinnittimen kytkentä latausrobottiin on helppoa .
Kiinnittimessä on sähkökäyttöinen toimilaite , ” aktuaattori ”, jolla saa virtaa sekä kiinnitys- että irrotustapahtuman aikana . Työstön aikana virtaa ei tarvita , joten silloin myös energiansyöttö voidaan kytkeä irti .
Tarvittaessa robotti voi myös itsenäisesti kiinnittää ja irrottaa virransyöttöpistokkeen . Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä , kun lataus tapahtuu vaihtopaletille kuten vaakakaraisilla keskuksilla , palettipooleissa ja FMS järjestelmissä .
Tuoteperheen nimeksi on annettu ELVA , joka juontuu käytettävästä turvallisesta pienoisjännitteestä ( Extra Low Voltage ) n
Lisätietoja : www . ok-vise . com
2 / 2022 prometalli 47