prointerior 3/2023 | Page 4

MAINOS

Helppoa ruoanlaittoa unelmien keittiössä

Ruoanlaitto sujuu kuin tanssi unelmien keittiössä . Sisustus miellyttää silmää ja toiminnallisuus helpottaa elämää . Kodinkoneet toimivat kuin unelma , ja niiden puhdistuskin käy vaivattomasti .
Nopeus ja helppous ovat valttia ruoanlaitossa ; tietysti ruoan herkullisen maun lisäksi . Keittiöarkkitehtuurin vahva uudistaja BORA toi viime vuoden lopussa markkinoille mullistavan uutuuslaitteen , jolla voidaan loihtia herkullinen ja terveellinen ateria sekä arkeen että juhlaan helposti ja nopeasti .
BORA X BO -yhdistelmähöyryuuni tuo ravintolatason ruoanlaittokokemuksen kotikeittiöihin . Kymmenet automaattiohjelmat ja intuitiivinen opastus tekevät kokkaamisesta todella helppoa . Tasaisen höyrynmuodostuksen ja optimaalisen lämmönjakautumisen ansiosta ruoka valmistuu erittäin nopeasti ja onnistuu aina .
Lempeällä höyrykypsennyksellä saadaan paistiin tai kalaan juuri haluttu kypsyysaste ja siitä tulee mehevä . Vihanneksissa säilyvät maku , vitamiinit ja värit . Höyry uudistaa edellisen päivän ruoan , pitää ruoan lämpimänä kuivattamatta sitä sekä sulattaa pakasteet kuumentamatta niitä . Lisäksi X BO -uunin yksinkertainen vetimetön muotokieli sekä visuaalinen kosketusnäyttö puhuttelevat vaativintakin sisustajaa . Ja uuni vielä puhdistuukin itsestään – edes pyyhkimistä ei tarvita !
BORA antaa myös paljon mahdollisuuksia keittiön suunnitteluun . Haluatko esimerkiksi kokkauspisteen ikkunan eteen tai viistokaton alle , tahdotko saarekkeen ilman näkymää peittävää liesituuletinta , tai tarvitsetko enemmän tilaa yläkaapeille …? Integroidulla liesituulettimella varustettujen BORA-liesitasojen avulla kaikki tämä onnistuu .
Modulaarisilla BORA Classic 2.0 ja BORA Professional 3.0 ratkaisuilla voidaan rakentaa jokaiseen keittiöön sopiva kokonaisuus yhdessä tehokkaan imuyksikön kanssa . Saatavana on laaja valikoima erilaisia keittotasoja – esimerkiksi rajaton induktio , Teppanyaki teräsgrillitaso ja kaasu – ja myös useamman keittotason sisältävät sekä pienet yhden keittoalueen yhdistelmät ovat mahdollisia .
Unelmien keittiö vastaa asukkaiden yksilöllisiä tarpeita . Lukuisia designpalkintoja voittaneet BORA-laitteet tarjoavat suunnittelun vapauden ja ylivoimaista käytettävyyttä nykyaikaiseen keittiöön sopivalla minimalistisella designilla .
Tutustu BORA-mallistoon www . savo . fi .
BORA X Classic BO 2.0 BORA Professional 3.0
BORA Classic 2.0