prointerior 2/2021 | Page 49

ILMOITUS

PRP : N JULKISIVUT TAIPUVAT MONEKSI

Julkisivut toimivat rakennuksen käyntikorttina ja kertovat sen sisällä tapahtuvasta toiminnasta ja arvomaailmasta . Laadukkaasti toteutetut julkisivut korostavat yrityksen brändiä ja vetävät asiakkaita ja käyttäjiä puoleensa .
NÄIN TAPAHTUI esimerkiksi Kirkkonummen uudessa kirjastossa Fyyrissä , jossa kuparinen julkisivu istuttaa uudis rakennuksen luontevasti perinteikkääseen miljööseen . Materiaali valinta tuo arvokkuutta ja kestävän rakentamisen teemoja näyttävään rakennukseen ja korostaa Kirkkonummen historiaa . Kalansuomulevyistä rakennettu julkisivu vaatii huippuosaamista asennuksessa , mutta Pohjanmaan Rakennuspelti PRP toteutti sen laadukkaasti omien asentajiensa kanssa .
PRP on viime aikoina suunnitellut ja toteuttanut monipuolisesti erilaisia kohteita esimerkiksi kaarevilla alumiinikomposiittilevyillä , täysmetallisilla kupari- ja teräslevyillä sekä perforoiduilla profiilipelleillä . ” Olemme erikoistuneet vaativienkin materiaaliratkaisujen toteuttamiseen , joten kannattaa olla yhteydessä villimpienkin ideoiden kanssa ”, kehottaa julkisivuliiketoiminnan johtaja Jukka-Pekka Viita .
” Ottamalla meidät mukaan jo suunnitteluvaiheessa saat käyttöösi ammattilaistemme näkemyksiä sekä ideoita ja näin voimme varmistaa laadukkaan toiminnan ideoinnista asennukseen ”, Viita sanoo . ” Meidän kauttamme saat kaiken parhaaseen lopputulokseen : ideointi , suunnittelu , materiaalit , valmistus ja asennukset . PRP : n yhteyshenkilö huolehtii , että kommunikointi on helppoa ja tehokasta sekä aikataulut pitävät .” n
Ole yhteydessä niin suunnitellaan sinun kohteellesi arvoisensa julkisivu !

Jukka-Pekka Viita , 044 370 8623 jukka-pekka . viita @ prp . fi www . prp . fi prointerior-media tavoittaa arkkitehtuurin , rakentamisen ja tilasuunnittelun ammattilaiset – tutkitusti

2 / 21 prointerior 49