Programmaboekje Sliedrecht Sport 8 oktober 2022: H1 - Lycurgus | Page 12

FOTO VAN DE WEEK
Foto : Guillaume Kortekaas
In deze nieuwe rubriek in het programmaboekje zoeken wij wekelijks naar een mooie , bijzondere , gekke of unieke foto uit ons archief . Dit keer een foto van spelverdeler Rick van der Sluis in de wedstrijd op 22 april 2022 tegen Orion .
Rick : ‘’ Deze foto is van de wedstrijdreeks in de kampioenspoule . Wij zijn daarvoor als vierde geëindigd in de reguliere competitie . We hebben toen weinig wedstrijden echt een hoog niveau laten zien tegen de top drie ( Dynamo , Lycurgus en Orion ), maar in de kampioenspoule hebben we het iedereen ( zeker bij onze thuiswedstrijden ) erg moeilijk gemaakt .
Alle andere wedstrijden tegen Orion waren we eigenlijk kansloos , maar bij deze wedstrijd hebben we nipt 2-3 verloren . Later hebben we er zelfs voor gezorgd dat Lycurgus niet naar de finalereeks ging om het landskampioenschap ! Op de foto kon ik alleen nog maar onderhands de bal setten . Waarschijnlijk door een hoge servicedruk of een mooie aanval van de tegenstander waardoor pass / verdediging moeite had met die bal . Het midden was in ieder geval niet meer aanspeelbaar ( Jesper ligt op de grond ), haha !’’
SLIEDRECHT SPORT 2022 | 2023
7