Programmaboekje Sliedrecht Sport 5 november 2022: D1 - Eurosped | Page 3

VOORBESCHOUWING

‘ MOOI EN ENERVEREND ’

Op het moment van schrijven van deze voorbeschouwing is het maandagochtend en hebben onze de dames weer een volle agenda : woensdagavond de ‘ burenruzie ’ in Werkendam tegen Voltena en dan zaterdagavond de traditionele clash tegen Eurosped !
Tekst : André van Leeuwen
Afgelopen zaterdag was er weer een vijfsetter , helaas werd deze voor het eerst verloren . Hoge pieken en diepe dalen werden ons voorgeschoteld , wat ook niet vreemd is als je zo ’ n metamorfose als team en staf hebt ondergaan . We kunnen allemaal zien dat er potentie in deze groep zit . De staf zal eerst de nadruk leggen op de afstemming en communicatie op het veld . En natuurlijk hopen we op een spoedig herstel van onze eigen Pascalle !
De tegenstander van vandaag kennen we al jaren : op 15 april 2001 speelden we al de bekerfinale tegen Arke / Pollux . Voor de jongeren onder ons , dit is de voorloper van het huidige Eurosped . Met Judith toen nog als speelster ( nu manager ) verloren we die finale van de ploeg van coach Jan Berendsen .
In de loop der jaren waren de wedstrijden tegen Eurosped altijd mooi en enerverend . Onze meiden zullen weer alles geven voor het goede resultaat en steeds weer beter volleybal te laten zien . Aan het enthousiasme en het fanatisme van het team zal het zeker niet liggen , dus laten we er ook op de tribune weer een mooi feestje van maken !
Als opwarmer kunt u om 17.15 uur al naar Dames 2 kijken tegen Vocasa , dus kom op tijd ! En dan volgt om 20.00 uur Dames 1 in sporthal De Basis .
COLOFON
Redactie : Rick van de Weg , Diane Versluis , Karin Beenen Copyright : Sliedrecht Sport
Layout : Havana Orange - John Bijkerk Druk : Drukkerij Van den Dool Foto omslag : Roel Ubels
SLIEDRECHT SPORT 2022 | 2023 3