Programmaboekje Sliedrecht Sport 29 oktober 2022: D1 - Peelpush | Page 3

VOORBESCHOUWING

LANGZAAMAAN ?

Na lang wachten zijn we afgelopen zaterdag eindelijk begonnen , maar staat komend weekend alweer de derde wedstrijd van de Eredivisie Dames op het programma . Vanuit Meijel komt Peelpush Dames 1 naar het baggerdorp om het op te nemen tegen de Sliedrecht Sport Dames 1 .
Tekst : Steven van Mourik
Zo vroeg in het seizoen is het altijd zoeken naar de juiste prognose . Welk team staat waar en wat kunnen we verwachten ? Bovenal : weet de sterk vernieuwde selectie van Sliedrecht Sport de hegemonie direct voort te zetten of wordt er langzaamaan , aan een even succesvolle formatie gebouwd ?
Trainer / coach Elroy Bezemer zal willen voortborduren op de positieve dingen uit de wedstrijd tegen VV Utrecht van afgelopen zaterdag . Een belangrijk wapenfeit is de scoringsdrift van de pas laat aangesloten Jolijn de Haan en Iris Vos . De twee speelster konden aan de selectie worden toegevoegd na de terugtrekking van Team24 en lieten zich in de eerste wedstrijd veelvuldig gelden . Ongetwijfeld heeft de technische staf nog genoeg verbeterpunten opgemerkt . Aan de speelsters , nieuw of reeds ingeburgerd , om deze tot zich te nemen en elke week dat stapje extra te zetten .
Bij Peelpush zien we met Celine Keijsers en Laura de Jong twee speelsters terug die in het verleden het blauw-wit mochten dragen . De equipe van coach Johan Leenders is het seizoen goed begonnen met een 3-0 overwinning . Voordat zij het zaterdag tegen Sliedrecht opnemen , spelen zij op vrijdagavond nog een wedstrijd tegen Voltena . Nadelig door een zeer korte herstelperiode of juist een voordeel omdat de routine er nog ingebakken zit ? Dat zal zaterdag moeten blijken .
U leest het : Een nieuwe selectie , een nieuwe staf , een nieuw seizoen , maar met hetzelfde publiek en sfeer in de inmiddels vertrouwde sporthal De Basis . Om 20:00 uur fluit de scheidsrechter voor de start van de wedstrijd . Graag tot dan !
COLOFON
Redactie : Rick van de Weg , Diane Versluis , Karin Beenen Copyright : Sliedrecht Sport
Layout : Havana Orange - John Bijkerk Druk : Drukkerij Van den Dool Foto omslag : Guillaume Kortekaas
SLIEDRECHT SPORT 2022 | 2023 3