Programmaboekje Sliedrecht Sport 26 maart 2022: Super Saturday | Page 3

Voorbeschouwing Sliedrecht Sport – Draisma Dynamo

Passie , strijd en een enorme bak energie

Met de hakken over de sloot naar de kampioenspoule . Een wisselvallig seizoen . Een trainerswissel aanstaande . Een kansloos potje in Doetinchem , vorige week . En toch valt er veel om naar uit te kijken vanavond ! Sliedrecht Sport tegen een toch wel kwakkelend Dynamo Apeldoorn , dat niet meer zo superieur zijn wedstrijden tegen de ‘ kleintjes ’ wint als voorgaande jaren . Sliedrecht Sport heeft weer eens ouderwets de vrijbuitersrol , waar ze zich zo lekker bij voelen en Paul en Marnix willen nog hun succesvolle blauw-witte periode afsluiten met een hoogste klassering ooit behaald ...
Tekst : Roy Kroon
Het is ook te doen , Dynamo is te verslaan dit seizoen . Er worden maar weinig potjes clean met 3-0 gewonnen en bij een aantal sterkhouders begint het nu toch echt wat minder te worden . Dynamo blijft favoriet , maar Sliedrecht Sport zal veel aanknopingspunten vinden om een serieuze strijd aan te gaan . De potjes in De Basis tegen Dynamo staan al een aantal jaren garant voor ‘ een volle bak ’ en mede dankzij de steun van een volle De Basis komen er dan vaak wat extra krachten vrij .
De blauw-witten waren met een mooie serie bezig , waarna ze 2-3 in eigen huis verloren van SSS en vorige week dus met 3-0 bij het onverslaanbaar geachte Orion . Een klein deukje in het zelfvertrouwen , maar de druk is nu wel van de ketel . Vrij en onbevangen kan Sliedrecht Sport zaterdag het veld betreden . We mogen blij zijn dat we deze potjes mogen spelen , zodat het nog ergens om gaat . Anders zou het seizoen met een nachtkaars uit zijn gegaan en dat is niet hoe we het afscheid van Paul en Marnix willen vormgeven . Passie , strijd en een enorme bak energie kenmerken de periode die beide mannen hebben meegemaakt . Met deze drie elementen én een volle De Basis , moet er een stunt in de lucht hangen …... We ruiken de lente , maar zeker ook een geweldig volleybalgevecht , zaterdag om 18:00 uur .
COLOFON
Redactie : Rick van de Weg , Jorian Hak , Diane Versluis , Karin Beenen Copyright : Sliedrecht Sport
Layout : Havana Orange - John Bijkerk Druk : Drukkerij Van den Dool Foto omslag : Hans van Wijngaarden
Sliedrecht Sport 2021 | 2022
3