Programmaboekje Sliedrecht Sport 19 november 2022: D1 - Sudosa-Desto | Page 7

FOTO VAN DE WEEK
Foto : Pim Waslander
In deze rubriek in het programmaboekje zoeken wij wekelijks naar een mooie , bijzondere , gekke of unieke foto uit ons archief . Deze keer blikken we terug op een foto van 9 mei 2018 met … Annemiek Manschot .
“ Daar heb ik hele goede herinneringen aan . We stonden met 2-1 voor in de finale om het landskampioenschap tegen Alterno . Een spannende reeks . Luttele minuten voor de wedstrijd begon , bleek de rugblessure van Lynn op te spelen , waardoor niet zij , maar ik ging spelen . Dat was zo kort dag ; ik had geen tijd om zenuwachtig te zijn . Meteen erin en spelen … Het ging erg lekker . We wonnen die wedstrijd en daardoor ook meteen de titel . Prachtig !”
In het daaropvolgende seizoen bleek er helaas geen plek voor haar te zijn in de Dames 1- selectie en vertrok ze naar FAST . Daarna volgden een aantal seizoenen Topdivisie bij VoCASA . Het eerste half jaar van 2022 studeerde ze in Spanje , maar na terugkomst polste Anke van As haar al snel om als midden bij Dames 3 aan te sluiten . “ Eerst ‘ nee ’ gezegd , maar ja … begon toch te kriebelen , dus nu weer in het blauw-wit . Een erg leuk team . Veel jonge speelsters die nog een stap kunnen en willen maken . En Mariska , Anke , Lisette en mijzelf . We noemen ons ‘ de oudjes ’.”
Overigens zal Annemiek het seizoen niet in Sliedrechtse dienst afmaken , is de verwachting . In februari staat een meer definitief vertrek naar Barcelona en omstreken op het programma . En geef haar eens ongelijk …...
SLIEDRECHT SPORT 2022 | 2023 7