Programmaboekje Sliedrecht Sport 19 november 2022: D1 - Sudosa-Desto | Page 3

VOORBESCHOUWING

OPWARMEN VOOR DE EUROPACUP

Na een stroeve start aan het begin van de competitie met drie vijfsetters achter elkaar , hebben de dames inmiddels alweer vier keer op rij de volle punten gepakt . Afgelopen dinsdag zelfs met een duidelijke 0-3 overwinning tegen de nummer 2 : Apollo 8 . Tekst : Mariska Koster
De dames staan hiermee op zes overwinningen uit zeven wedstrijden en bezetten voorlopig de eerste plek van de Nederlandse Eredivisie . Hierbij moet wel aangegeven worden dat dit het geval is op het moment van schrijven van deze voorbeschouwing . Inmiddels hebben nog eens zes van de elf teams een woensdagse of donderdagse speelronde achter de rug en kan er weer van alles veranderd zijn . Voor Sliedrecht Sport Dames 1 was dit alweer de derde doordeweekse wedstrijd sinds het begin van de competitie . Een druk programma voor onze dames en het gaat de komende periode nog wat drukker worden met de aankomende Europacupwedstrijden .
Voordat de eerste Europacupwedstrijd van dit volleybalseizoen aanstaande woensdag 23 november ( er zijn nog kaarten te koop ) gespeeld gaat worden tegen het team van OK Galeb BAR uit Montenegro , is het vanavond eerst nog aan de dames van Visser Assen / Sudosa- Desto om het hoofdveld van sporthal de Basis te betreden . Als middenmoter in de Eredivisie , zullen zij de wedstrijd vanavond als underdog aanvangen . Niets moet , alles mag en dat zorgt voor een gevaarlijke tegenstander .
De vrouwen van Sliedrecht Sport is er alles aan gelegen om een mooi niveau neer te zetten en zo met een goed gevoel van het veld af te stappen . Dit goede gevoel kan dan vervolgens meegenomen worden richting de Europacupwedstrijd van woensdag en zo misschien wel voor een nieuw avontuur zorgen buiten de landsgrenzen . Een avontuur dat nog zoveel mooier wordt met de aanwezigheid en aanmoedigingen van de trouwe supporters en fans . Laat jullie horen voor onze dames !
Fijne wedstrijd !
COLOFON
Redactie : Rick van de Weg , Diane Versluis , Karin Beenen Copyright : Sliedrecht Sport
Layout : Havana Orange - John Bijkerk Druk : Drukkerij Van den Dool Foto omslag : Guillaume Kortekaas
SLIEDRECHT SPORT 2022 | 2023 3