Programmaboekje Sliedrecht Sport 16 oktober 2021: Super Saturday | Page 3

Voorbeschouwing Sliedrecht Sport heren 1 – Topvolleybal Limburg

Sliedrecht Sport treft een grote ( on ) bekende

Een onbekende tegenstander , met bekende tegenstanders . Volgt u het nog ? Numidia TopVolleybal Limburg , ofwel VC Limac , is bij inschrijving in de Eredivisie gekomen . Aan het roer staat de grote Guido Görtzen , met aan zijn zijde oud-Sliedrecht Sport ’ er Jelte Maan . In het veld staan flink wat interlands met Rob Bontje en Nico Freriks . Op papier een prachtige aanvulling voor de Eredivisie , maar is dit in de praktijk ook zo ?
Tekst : Roy Kroon
Ze zijn in ieder geval flink wat van plan , daar in het verre Limburg . Het programma is er , evenals de faciliteiten . Maar is het talent er ? Hoe bestendig is het daar ? We gaan het met veel belangstelling volgen . Want weten we nog : vier jaar geleden kwam Sliedrecht Sport als nieuwkomer in de Eredivisie . Weliswaar als grote kampioen van de Topdivisie , maar niemand wist waartoe Sliedrecht Sport in staat zou zijn . Dat zij al drie jaar lang de best of the rest zijn , hadden we nooit kunnen voorspellen . Sliedrecht Sport is dus gewaarschuwd …
De mannen van Paul van der Ven zijn nog maar één officiële wedstrijd onderweg in het nieuwe eredivisieseizoen . Maar zij hebben direct laten zien waartoe ze in staat zijn . Een brutale 2-0 voorsprong resulteerde nog niet in een daverende verrassing in het hol van de leeuw . Maar dat Dynamo vol aan de bak moet om de gretige gasten uit Sliedrecht ook dit seizoen weer onder zich te houden , is wel duidelijk . Met een aantal prachtige versterkingen gaan de mannen van Paul en Marnix dit jaar een serieuze gooi doen naar een unieke top-3 klassering .
Sliedrecht Sport zal gretig van start willen gaan en de Limburgers niet het gevoel willen geven dat er iets te halen valt in De Basis . Een interessant potje , waarbij het lastig voorspellen is wat voor type wedstrijd het zal worden . Fijn is wel dat weer met flink wat publiek gespeeld mag worden . Dat moet een goed gevoel geven voor een aantal echte publieksspelers binnen de selectie van Sliedrecht Sport . Hopelijk kunnen de mannen in het veld en de mensen op de tribune de krachten bundelen en weer als één ‘ team ’ de strijd aangaan met deze grote ( on ) bekenden .
COLOFON
Redactie : Rick van de Weg , Jorian Hak , Diane Versluis , Karin Beenen Copyright : Sliedrecht Sport
Layout : Havana Orange - John Bijkerk Druk : Drukkerij Van den Dool Foto omslag : Pim Waslander
Sliedrecht Sport 2021 | 2022
3