Programmaboekje Sliedrecht Sport 16 april 2022: Super Saturday | Page 16

Nieuws

Elroy Bezemer nieuwe hoofdcoach Dames 1 Sliedrecht Sport

Elroy Bezemer staat de komende drie seizoenen als trainer-coach voor het team van Dames 1 van Sliedrecht Sport . Om de opleiding en doorstroming van talenten te bevorderen , gaat hij tevens leidinggeven aan het trainerscollectief dat toeziet op Dames 1 , 2 en 3 . Bezemer is de huidige trainer-coach van het Sliedrechtse Dames 2 .
Foto : Pim Waslander
Eerder benoemde Sliedrecht Sport Mark Roper , de huidige assistent trainer-coach van Dames 1 tot hoofdcoach , maar hij moest zich helaas recent om persoonlijke redenen terugtrekken . “ Gelukkig hebben we een brede pool van getalenteerde coaches binnen Sliedrecht Sport , waardoor we deze uitdaging het hoofd kunnen bieden ”, aldus Cees Boer , voorzitter van Sliedrecht Sport . “ Met Elroy hebben we het vertrouwen grote stappen te kunnen zetten in het laten doorstromen van talent binnen onze vereniging . Daarnaast gaan we vanzelfsprekend ook komende seizoenen weer maximaal voor de prijzen .”
Mix van ervaring en talent “ Een eer en uitdaging om deze klus op te pakken ”, aldus Elroy Bezemer . “ Met een mix van ervaren speelsters en talenten willen we meestrijden om de prijzen . In die zin is Dames 1 het sluitstuk van het opleidingstraject binnen Sliedrecht Sport en een verlengstuk van wat ik de afgelopen jaren met Dames 2 en 3 heb gedaan . Ik blijf dan ook nauw betrokken bij Dames 2 als coach en trainer .”
Om de talentontwikkeling en ambities van Sliedrecht Sport verder invulling te geven , wordt de training en coaching van de hoogste damesteams gewijzigd . Er wordt een trainerscollectief gevormd , onder leiding van Bezemer . Hij is zelf hoofdcoach van Dames 1 , maar blijft ook trainer-coach bij Dames 2 , met Meike Martijn als assistent trainer-coach . Ook Dames 3 met trainer-coach Daniël van Helden maakt onderdeel uit van dit collectief .
Sliedrecht Sport 2021 | 2022
9