Programmaboekje Sliedrecht Sport 12 november 2022: H1 - ZVH | Page 3

VOORBESCHOUWING

‘ MOOIE POT VOLLEYBAL ’

Na een heerlijke reeks vorige week , twee maal winst tegen respectievelijk VCN en Talentteam , komen de mannen van Reco ZVH vandaag op bezoek in sporthal De Basis . Een mooie mogelijkheid voor een winning streak van vijf potjes ! Tekst : Wilco Struijk
Reco ZVH is ooit gestart als Zevenklappers en voorheen ook bekend als onder andere VC Nesselande en in 2011 zelfs landskampioen geworden als Rivium Rotterdam . Op dit moment is het team , dat onder leiding staat van oud-international Kristian van der Wel , met twee wedstrijdpunten te vinden op de laatste plaats .
Afgelopen weekend werd in Zevenhuizen met 0-3 verloren van Simplex SSS , het keurkorps van onze oud-trainers Paul en Marnix . Reco ZVH , met oud Sliedrecht-Sporter Mika Prins in de gelederen , wist dit seizoen nog geen enkele winst te behalen . Tegen zowel Taurus als VCN waren de heren er dichtbij , maar werd de vijfde set verloren .
Onze mannen zijn momenteel terug te vinden in het linker rijtje . Inmiddels worden de omstandigheden ook weer wat gunstiger ; de ziekenboeg lijkt langzaam leeg te lopen . Marius , Martijn en Hugo zijn gelukkig weer op de weg terug en kunnen weer wat punten gaan spelen .
De afgelopen wedstrijden werd een beroep gedaan op de tactische creativiteit van coaches Martijn en Frank . Zo speelde spelverdeler Rick tegen VCN als diagonaal . Voor vandaag kan opnieuw een beroep worden gedaan op alleskunner Gerard Baan . Reken daarbij op een goede teamgeest en alle ingrediënten voor een mooie pot volleybal zijn aanwezig .
De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Matthijs Pals en start om 20.00 uur .
COLOFON
Redactie : Rick van de Weg , Diane Versluis , Karin Beenen Copyright : Sliedrecht Sport
Layout : Havana Orange - John Bijkerk Druk : Drukkerij Van den Dool Foto omslag : Peter Verheijen
SLIEDRECHT SPORT 2022 | 2023 3