Programmaboekje 3 december 2022 D1-Apollo 8 | Page 10

BUITEN HET VELD
Sliedrecht Sport heeft vele trouwe vrijwilligers , die met elkaar heel veel werk verrichten . In dit boekje zetten we regelmatig één van deze vrijwilligers in de ‘ spotlight ’.
Naam : Lobke Zwartbol-van Jaarsveld Leeftijd : “ Al een heleboel jaren 30 .”
Welke taak / taken doe jij bij Sliedrecht Sport ? “ Ik help met de trainingen van CMV en bij activiteiten voor de jeugd .”
Wat doe je in het dagelijks leven ? “ Ik ben docent op het VMBO , bij het Griendencollege in Sliedrecht .’’
Als je een dag voorzitter van Sliedrecht Sport was , wat zou je dan als eerste doen ? “ Leuke teambuildingsactiviteiten organiseren voor de C en B jeugd .’’ : - )
Wat is het meest bijzondere dat je hebt meegemaakt bij Sliedrecht Sport ? “ Het leukste vond ik toen mijn zoontje Finn Mini van de Week mocht zijn . Dat vind ik echt zo leuk geregeld voor die kinderen . Daar kan ik van genieten .’’
Wat vind je het leukst aan jouw vrijwilligerswerk bij Sliedrecht Sport ? “ De interactie met de kinderen . En de gezelligheid .’’
Zonder vrijwilligers kan Sliedrecht Sport niet bestaan . Maar daarnaast is het gewoon ook echt heel erg leuk om je , met elkaar , in te zetten voor jouw club of de club waar je kind speelt . Sterker nog , eigenlijk zou elk lid ( of één van de ouders ) één vrijwilligerstaak op zich moeten nemen . Met elkaar is het licht werk en beleven we nog meer plezier . Wil jij je ook inzetten als vrijwilliger kijk dan op de site bij ‘ Leden- Vrijwilligers ’ of mail even naar vrijwilligers @ sliedrechtsport . nl .
Er is voor iedereen iets te doen : op verschillende niveaus , of je veel of weinig tijd hebt en geen of veel verstand van volleybal . Meld je aan en doe mee !
6 SLIEDRECHT SPORT 2022 | 2023