Programmaboekje 28 januari 2023 H1 - Taurus | Page 5

VOORBESCHOUWING

OP HET RANDJE VAN DE KAMPIOENSPOULE

Het einde van de competitiefase van de eredivisie heren nadert . Sliedrecht Sport Heren 1 staat met 26 punten op de zesde plaats . Naar boven kijkende is het gat met nummer vijf Orion opgelopen tot veertien punten . Richten we de blik naar beneden dan zien we dat de eerste achtervolger VoCASA tien punten achter staat . Er zijn nog vier wedstrijden te gaan . Plaats vijf is buiten handbereik , maar er kan dit weekend definitief beslag gelegd worden op de zesde plek en het felbegeerde ticket voor de kampioenspoule . Tekst : Steven van Mourik
De afgelopen twee competitiewedstrijden resulteerden voor Sliedrecht niet in het gewenste resultaat . Twee weken geleden wist VCN verrassend met 3-0 te winnen en vorige week werd weliswaar gewonnen van Reco ZVH , maar stiekem had Heren 1 toch gehoopt de volle drie punten naar Sliedrecht mee te nemen .
De tegenstander van deze zaterdag is Taurus uit Houten . Zij staan met vijftien punten twee laatsen onder Sliedrecht op de achtste plaats en zullen een wonder nodig hebben om zich te plaatsen voor de kampioenspoule . Afgelopen weekend lieten zij zien wel degelijk goed te kunnen volleyballen door een set te winnen van koploper SSS , maar dit leverde hen helaas geen punten op .
De eerste onderlinge wedstrijd in Houten werd een 3-2 overwinning voor Taurus . Heren 1 zal zich maar wat graag willen revancheren , zeker aangezien de zesde plaats bij een 3-0 of 3-1 overwinning een feit is . In Houten was het thuispubliek wellicht doorslaggevend . Zorgt u dat het dubbeltje deze keer onze kant op valt ?
COLOFON
Redactie : Rick van de Weg , Diane Versluis , Karin Beenen Copyright : Sliedrecht Sport
Layout : Havana Orange - John Bijkerk Druk : Drukkerij Van den Dool Foto omslag : Hans van Wijngaarden
SLIEDRECHT SPORT 2022 | 2023 3