Programmaboekje 23 december 2022 SUPERCUP: D1 - VV Utrecht | Page 12

FOTO VAN DE WEEK
In deze rubriek in het programmaboekje zoeken wij wekelijks naar een mooie , bijzondere , gekke of unieke foto uit ons archief . Dit keer een foto van Rob Stout tijdens de bekerwedstrijd van de B-selectie bij de meiden tegen DVO op 3 december .
Teveel ballen
“ Ik vind fotograferen erg leuk ; en dan vooral bij het sporten van mijn kinderen . Toen m ’ n oudste dochter , Sandy , nog in Dames 3 speelde , was ik al veel rond het volleybalveld te vinden . Nu de jongste , Melanie , in Dames 5 speelt , ben ik net weer veel . Maar ook bij m ’ n zoon die voetbalt , fotografeer ik er op los .”
“ Van elke wedstrijd maak ik toch al gauw 400 tot 500 foto ’ s , met af en toe een uitschieter naar 800 beelden . Maar dat was toen ook een vijfsetter . Alle beelden krijgen ook nog iets van nabewerking . Je bent er alles bij elkaar dus wel een paar uur mee kwijt , maar het levert vaak leuke complimentjes op van speelsters en ouders .”
“ Die foto in De Dijk in Dordrecht was geen toevalstreffer . Tijdens het fotograferen vielen me ineens die ballen op de reclamedoeken op . Toen ben ik er even goed voor gaan zitten . Met dit als grappig resultaat .”
SLIEDRECHT SPORT 2022 | 2023 7