Programmaboekje 17 december 2022 D1 - VV Utrecht | Page 7

FOTO VAN DE WEEK
In deze rubriek in het programmaboekje zoeken wij wekelijks naar een mooie , bijzondere , gekke of unieke foto uit ons archief . Dit keer een foto van fotograaf Peter Verheijen tijdens de wedstrijd tegen Apollo van 3 december .
Vos versus Vos “ Het was de eerste keer dat ik m ’ n oudere zus Rianne als directe tegenstander trof aan de andere kant van het net ”, vertelt Iris Vos . “ Vroeger speelden we beiden als passer-loper , nu ben ik bij Sliedrecht diagonaal .”
“ We hebben in het verleden wel vaker tegen en met elkaar gespeeld . We waren samen een seizoen ploegmaten in het Talentteam . Daarna ging zij naar Apollo 8 . In mijn tweede seizoen Talentteam hebben we toen van haar team verloren . Daarna , in Team 22 en bij Sliedrecht zat ik steeds bij de winnende partij .”
“ Op zich is het geen groot ding in de familie . We appen elkaar wel van tevoren dat de één de ander gaat afmaken , maar dat is vooral grappig . Maar goed , als je dan wint , dan zoek je elkaar na de wedstrijd met een toch net iets grotere glimlach op .”
“ Die wedstrijd tegen Apollo speelden we als team erg lekker . Veel druk met de serve en aan het net . Verdiende overwinning . Heel anders dan de pot van vorige week tegen Zwolle . Toen was het erg rommelig aan onze kant . Dat moeten we vanavond beter doen . Ik heb er heel veel zin in . Knallen !”
SLIEDRECHT SPORT 2022 | 2023 7