Programmaboekje 17 december 2022 D1 - VV Utrecht | Page 10

BUITEN HET VELD
VRIJWILLIGER SLIEDRECHT SPORT IN DE SPOTLIGHT
Naam : Brigitte Sprong Leeftijd : “ Nou vooruit dan maar ... 52 .” : - )
Welke taak / taken doe jij bij Sliedrecht Sport ? “ Barmedewerkster ( zowel op de Sintelbaan , in De Stoep als nu in De Basis ) en in het verleden Jeugdcommissie en Tentenkamp commissie .”
Wat doe je in het dagelijks leven ? “ Sociotherapeut opnamekliniek Yulius .’’
Als je een dag voorzitter van Sliedrecht Sport was , wat zou je dan als eerste doen ? “ De blauwe polo ’ s eruit en mooie blauwe blousen erin voor achter de bar😂 . : - ) Foei leli jk di e k rengen . . . ’’ : - )
Wat is het meest bijzondere dat je hebt meegemaakt bij Sliedrecht Sport ? “ Naast de sportieve hoogtepunten , mijn man Arie Sprong hier te hebben leren kennen , de Rabobank toernooien , tentenkampen op de Sintelbaan , met een hoogzwangere buik achter de tap zitten tijdens zo ’ n toernooi ( hè Ad van Beest ?!), is het meest bijzondere toch ook de dierbare , hechte vriendenploeg die is ontstaan sinds de jeugd ! Onze kinderen zijn ook allemaal een soort van groot geworden in de sporthal / kantine ... ook zij maken nu weer hun herinneringen . Ja ... dat vind ik mooi bijzonder !’’
Wat vind je het leukst aan jouw vrijwilligerswerk bij Sliedrecht Sport ? “ Een bardienstje draaien met vriendinnen is toch altijd leuk ! Met daarbij nog afwisselende mensen aan de bar voor een praatje pot en deze voorzien van een drankje ... Ik zou zeggen : meld je aan !! Nieuwe barmedewerkers altijd welkom !’’ : - )
Wat is het meest bijzondere dat je hebt meegemaakt bij Sliedrecht Sport ? “ Het leukste vond ik toen mijn zoontje Finn Mini van de Week mocht zijn . Dat vind ik echt zo leuk geregeld voor die kinderen . Daar kan ik van genieten .”
Zonder vrijwilligers kan Sliedrecht Sport niet bestaan . Maar daarnaast is het gewoon ook echt heel erg leuk om je , met elkaar , in te zetten voor jouw club of de club waar je kind speelt . Sterker nog , eigenlijk zou elk lid ( of één van de ouders ) één vrijwilligerstaak op zich moeten nemen . Met elkaar is het licht werk en beleven we nog meer plezier . Wil jij je ook inzetten als vrijwilliger kijk dan op de site bij ‘ Leden- Vrijwilligers ’ of mail even naar vrijwilligers @ sliedrechtsport . nl .
Er is voor iedereen iets te doen : op verschillende niveaus , of je veel of weinig tijd hebt en geen of veel verstand van volleybal . Meld je aan en doe mee !
6 SLIEDRECHT SPORT 2022 | 2023
KAMPIOEOEOEOEOEOEOEONEN En weer hebben we een trio kampioenen te melden… Kampioen moet je doen!CMV5.4 MC5Alle wedstrijden werden gewonnen en daarmee is dit team oppermachtig kampioen geworden van de eerste klasse. De meiden van C5 stonden er heel goed voor en het kampioenschap kwam in zicht. Dat kwam echter sneller dan verwacht doordat de directe concurrent verloor. En dus was het vorige week zaterdag al feest. Ook bij onze jongste competitie meiden hebben we een overtuigende kampioen: CMV5.4. Van harte gefeliciteerd! Gefeliciteerd Amy van den Andel, Roselin Jonkman, Eline van Leur, Benthe Mak, Mette van Ravenswaaij, Yse de Visser en coach Barteld Jonkman. Felicitaties voor Emma Westland, Jaël Wemmers, Eva Paas, Eloïse Toet, Faye van Rees, Hind Elhalky, Loïs de Raad, Tess van Vuuren, Evi Mijs en trainer (en H1-speler) Hugo van Veen. En natuurlijk veeeeeeeel dank aan alle ouders die het coachen op de zaterdagen voor hun rekening hebben genomen! Op naar de Eerste Klasse voor de tweede helft van de competitie. D11 Ook Dames 11 heeft het hoogste van het hoogste bereikt. Woensdagavond was nog één setje nodig tegen Podarwic. Ondanks een aardig versterkte opponent aan de andere kant van het net, werd de doel- stelling ruimschoots behaald. Niet één, maar twee sets gingen mee in de tas terug richting Sliedrecht. 2-3 verlies, maar dus wel kampioen van de Derde klasse. Felicitaties aan Dames 11 – ook wel Dames 1.1 in de volksmond – bestaand uit: Marlieke Kamphuis, Hilde Schep, Dominique Verdoorn, Marlies Schild, Aemilie Manschot, Henny Derks, Gerarda van Kooten en natuurlijk coach Tineke Kenter. 10 SLIEDRECHT SPORT 2022 | 2023 SLIEDRECHT SPORT 2022 | 2023 11