Programmaboekje 17 december 2022 D1 - VV Utrecht | Page 10

BUITEN HET VELD
VRIJWILLIGER SLIEDRECHT SPORT IN DE SPOTLIGHT
Naam : Brigitte Sprong Leeftijd : “ Nou vooruit dan maar ... 52 .” : - )
Welke taak / taken doe jij bij Sliedrecht Sport ? “ Barmedewerkster ( zowel op de Sintelbaan , in De Stoep als nu in De Basis ) en in het verleden Jeugdcommissie en Tentenkamp commissie .”
Wat doe je in het dagelijks leven ? “ Sociotherapeut opnamekliniek Yulius .’’
Als je een dag voorzitter van Sliedrecht Sport was , wat zou je dan als eerste doen ? “ De blauwe polo ’ s eruit en mooie blauwe blousen erin voor achter de bar😂 . : - ) Foei leli jk di e k rengen . . . ’’ : - )
Wat is het meest bijzondere dat je hebt meegemaakt bij Sliedrecht Sport ? “ Naast de sportieve hoogtepunten , mijn man Arie Sprong hier te hebben leren kennen , de Rabobank toernooien , tentenkampen op de Sintelbaan , met een hoogzwangere buik achter de tap zitten tijdens zo ’ n toernooi ( hè Ad van Beest ?!), is het meest bijzondere toch ook de dierbare , hechte vriendenploeg die is ontstaan sinds de jeugd ! Onze kinderen zijn ook allemaal een soort van groot geworden in de sporthal / kantine ... ook zij maken nu weer hun herinneringen . Ja ... dat vind ik mooi bijzonder !’’
Wat vind je het leukst aan jouw vrijwilligerswerk bij Sliedrecht Sport ? “ Een bardienstje draaien met vriendinnen is toch altijd leuk ! Met daarbij nog afwisselende mensen aan de bar voor een praatje pot en deze voorzien van een drankje ... Ik zou zeggen : meld je aan !! Nieuwe barmedewerkers altijd welkom !’’ : - )
Wat is het meest bijzondere dat je hebt meegemaakt bij Sliedrecht Sport ? “ Het leukste vond ik toen mijn zoontje Finn Mini van de Week mocht zijn . Dat vind ik echt zo leuk geregeld voor die kinderen . Daar kan ik van genieten .”
Zonder vrijwilligers kan Sliedrecht Sport niet bestaan . Maar daarnaast is het gewoon ook echt heel erg leuk om je , met elkaar , in te zetten voor jouw club of de club waar je kind speelt . Sterker nog , eigenlijk zou elk lid ( of één van de ouders ) één vrijwilligerstaak op zich moeten nemen . Met elkaar is het licht werk en beleven we nog meer plezier . Wil jij je ook inzetten als vrijwilliger kijk dan op de site bij ‘ Leden- Vrijwilligers ’ of mail even naar vrijwilligers @ sliedrechtsport . nl .
Er is voor iedereen iets te doen : op verschillende niveaus , of je veel of weinig tijd hebt en geen of veel verstand van volleybal . Meld je aan en doe mee !
6 SLIEDRECHT SPORT 2022 | 2023